Ποδοσφαιρο

Έχει πολλά να δώσει ο Αλ Τάαμαρι

Ο Αλ Ταάμαρι φανέρωσε δείγματα της ποιότητας του στο κατάλληλο σημείο. Συγκεκριμένα, σε μια «καυτή» έδρα όπως αυτή της Μπερ Σεβά ήταν καταλυτικός, καθώς κέρδισε πέναλτι μόλις στο 11’ με το οποίο οι γαλαζοκίτρινοι έβαλαν τις βάσεις για ένα καλό αποτέλεσμα στο Ισραήλ.

Πέρα του πέναλτι που κέρδισε ο Ιοραδανός άσος ήταν γενικά καλός και έδειξε τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα των γαλαζοκίτρινων. Ο νεαρός ήρθε με μεγάλες προσδοκίες στον ΑΠΟΕΛ αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του.

Στα παιχνίδια με τις Σούντουβα και Φλόρα Ταλίν δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα λόγω του ότι προσπαθούσε «απεγνωσμένα» να δείξει στοιχεία του ταλέντου του.

Αντιθέτως, στο χθεσινό παιχνίδι (10/08) με την Μπερ Σεβά απέβαλε το άγχος, βρήκε χώρους και ταλαιπώρησε αρκετές φορές την «αργή» αμυντική γραμμή των Ισραηλιτών.

Αυτό που μένει είναι σταθεροποιήσει την απόδοση του, κάτι που φαντάζει δύσκολο την δεδομένη στιγμή λόγω και του νεαρού της ηλικίας του. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο «μικρός» έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και συνάμα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το φετινό ΑΠΟΕΛ.

 

 

Goal

Previous post

Να βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία

Next post

Λύσεις για άμυνα και επίθεση