ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Δύσκολο να προλάβει ο Ενσούε

Ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάολο Τραμετσάνι στις δηλώσεις του έδειξε διαβασμένος για την ομάδα και δη για το ρόστερ αλλά όσο και να έχει… διαβάσει, όσα βίντεο και να έχει δει, μόνο δύο τρόποι υπάρχουν για να καταλάβει τι μπορεί να του δώσει ο κάθε ποδοσφαιριστής.

Ο πρώτος είναι με την τριβή στις προπονήσεις και ο δεύτερος είναι η συμβολή των… παλιών του προπονητικού τιμ. Ο Γιώργος Κωστή κατά κύριο λόγο θα αναλάβει να… μπάσει τους… νέους στο κλίμα του Αρχαγγέλου και πιθανόν αυτός να είναι και ο κυριότερος λόγος που συνεχίζει στο επιτελείο της α΄ ομάδας. Γνωρίζει πολύ καλά τα αποδυτήρια και για την ώρα θα είναι ο συνδετικός κρίκος  μέχρι ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής να τα μάθουν όλα.

Για την ώρα ο νέος προπονητής πραγματοποίησε τρεις προπονήσεις και σιγά, σιγά άρχισε να μπαίνει στο κλίμα. Βέβαια θέλει ακόμα χρόνο και η διακοπή θα του δώσει αυτή την ευκαιρία καθώς μιλάμε για ακόμα ένα 10ημερο μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Βέβαια θα περιμένει να δει και τους διεθνείς. Μάλλον ο κόουτς θα σκέφτεται ότι για να είναι με τις αποστολές των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων σημαίνει ότι είναι ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού της ομάδας του.

Από κει και πέρα όσον αφορά τους τραυματίες, ο Εφραίμ συνεχίζει να προπονείται ατομικά και είναι θέμα χρόνου να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Νσούε έφυγε ανέτοιμος για την Εθνική του και αναμένεται και η γνωμάτευση από τον γιατρό του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα φαντάζει δύσκολο να προλάβει ην ΑΕΛ.

Χρίστος Χρίστου sportfm

Previous post

Διπλές προπονήσεις μέχρι το τέλος της βδομάδας

Next post

17ος επί Πετρίδη!