ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Δύο οι προτάσεις για Σόουζα

Στο Βραζιλιάνικο Foxsports μίλησε ο μέσος της Ομάδας μας Λούκας Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος μέσος  αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε πρόταση και από ομάδα της Ασίας αλλά και από ομάδα της Ευρώπης.

Όσον αφορά το ΑΠΟΕΛ είπε ότι οι απαιτήσεις της ομάδας είναι αρκετά υψηλές για τον λόγο ότι σε διάστημα μερικών ημερών έχουν επίσημο παιχνίδι.

«Η προσαρμογή εδώ ήταν ομαλή. Είχα έρθει από την Ιταλία και δεν μου πήρε χρόνο να προσαρμοστώ. Σε σύγκριση με τη Βραζιλία είναι πολύ διαφορετικά εδώ στην Κύπρο. Το ποδόσφαιρο εδώ είναι πιο δημοφιλές, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Εδώ στο ΑΠΟΕΛ οι απαιτήσεις για παιχνίδια είναι ψηλές, καθώς παίζουμε κάθε δύο μέρες» δήλωσε.

Όπως πολλοί Βραζιλιάνοι, αυτός δεν ονειρεύτηκε να παίξει στην Εθνική καθώς γνωρίζει πόσο ψηλό είναι το επίπεδο.«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ονειρεύτηκα να παίξω στην Εθνική. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να είμαστε στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας και πόσο μεγάλη ποιότητα έχει αυτή η ομάδα ειδικά στην θέση που αγωνίζομαι εγώ».

Previous post

«Στο σπίτι μας, με τους δικούς μας κανόνες»

Next post

Βασιλεία και στο βάθος Πάφος