ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Δώνης: «Κάναμε όσα λάθη δεν κάναμε σε όλα τα παιχνίδια»!

Ο ΓΓιώργος ΔώνηςΔώνηςος του αγώνα δήλωσε  στην διάσκεψη τύπου ότι στοίχισε σην Ομάδα μας το εξάλεπτο που δέχθηκε τα 3 γκολ.

Αναλυτικά:

Για το τι πήγε λάθος:

«Η αρχή του παιχνιδιού δεν προδίκαζε ότι θα είναι τόσο δύσκολη η βραδιά για εμάς, είμασταν πιεστικοί, λειτουργούσαμε σωστά, θεωρώ ότι από την στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ χάσαμε την ισορροπία μας την συγκέντρωσή μας και σε 6 λεπτά δεχθήκαμε 3 γκολ που ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να κάνουμε μια διαχείριση του παιχνιδιού αλλά το καταστροφικό ήταν εκείνο το εξάλεπτο».

Για το ποια είναι η προοπτική και πως θα προετοιμαστεί η ομάδα αφού υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης:

«Εμείς το βλέπουμε λίγο διαφορετικά είναι μεγάλη η ικανοποίηση να συμμετέχουμε σε τέτοια παιχνίδια. Ανεξάρτητα από το βαρύ αποτέλεσμα πάμε στην τελευταία αγωνιστική και έχουμε κάποιες πιθανότητες, πρέπει να τις εξαντλήσουμε αυτές τις πιθανότητες, μπορεί να χρειαστεί ένας βαθμός για να είμαστε τρίτοι. Ο βαθμός δυσκολίας είναι τεράστιος, σήμερα κάναμε όσα λάθη όσα δεν κάναμε σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

Αν μπορούσε να προλάβει την κατάρρευση σε αυτό το εξάλεπτο:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα μάθημα απρόβλεπτο, πολλές φορές μπορούν να συμβούν πολλά και διάφορα. Ένα κομμάτι που είναι ευαίσθητο είναι η ψυχολογία, ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια που είναι πολύ πιο εύθραυστη. Απέναντι σε τέτοια μεγαθήρια ή γίνεσαι πολύ δυνατός ή πολύ ευάλωτος. Σήμερα γίναμε ευάλωτοι, δεν κατάφερε κανένας να αντιδράσει και δεν μπορέσαμε να το προλάβουμε».

Previous post

«Όσες πιθανότητες και αν υπάρχουν θα τις κυνηγήσουμε»

Next post

Πετεβίνος για μεταγραφές και συνέχεια...