ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Διπλές προπονήσεις μέχρι το τέλος της βδομάδας

Στις πρώτες δηλώσεις του ο νέος προπονητής της Ομάδας μας  Πάολο Τραμετσάνι τόνισε τη σημασία της διακοπής του πρωταθλήματος, ώστε να δοθεί χρόνος στον ίδιο να γνωρίσει όσο το δυνατό καλύτερο το έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεση του.

Ο 48χρονος προπονητής επεσήμανε ότι δεν θα αλλάξει άμεσα πολλά πράγματα στην Ομάδα, περιγράφοντας το αγωνιστικό προφίλ που θέλει να περάσει: «Μου αρέσει η ομάδα μου να παίζει ισορροπημένα, προσπαθεί να έχει την μπάλα. Είναι σημαντικό να παίζουμε σε μικρούς χώρους και να είμαστε συμπαγείς. Παλιά έπαιζα διαφορετικά, όμως το καλύτερο τώρα είναι να ξεκινήσουμε όπως ήταν η ομάδα», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος ήδη προχώρησε σε μία καινοτομία στον «Αρχάγγελο», στις διπλές προπονήσεις μέχρι το τέλος της βδομάδας.

Με το που ανέλαβε την ευθύνη της ομάδας ο Πάολο Τραμετσάνι έδωσε εντολή για προπονήσεις πρωί- απόγευμα μέχρι και την Κυριακή, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος και ακολούθως θα επαναξιολογήσει το κατά πόσο θα συνεχιστούν οι δύο προπονήσεις τη μέρα ή εάν θα γίνεται μία.

Previous post

Μια νέα εποχή ξεκίνησε

Next post

Δύσκολο να προλάβει ο Ενσούε