Ποδοσφαιρο

Δικός μας ο 19χρονος Σιέλης

Ο Χρίστος Σιέλης θα ενταχθεί στην Ομάδα μας. Πρόκειται για 19χρονο ποδοσφαιριστή (2/2/2000) που αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στην Αγγλία.

Πρόκειται για ανερχόμενο ποδοσφαιριστή, διεθνή με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κάτω των 19 χρονών.

Είναι αδελφός του Βαλεντίνου Σιέλη και θα αποτελέσει ένα από τα νέα αποκτήματα μας για τη νέα περίοδο, σε άλλη μια κίνηση με νεαρό ποδοσφαιριστή. Με τον Χρίστο Σιέλη υπάρχει συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Γιάννης Οκκάς, ο οποίος γνωρίζει όσο λίγοι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Σιέλη, καθώς ήταν προπονητής του στην Εθνική U19, μίλησε στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» και σκιαγράφησε το νέο μας απόκτημα.

«Είναι κεντρικός αμυντικός, δεξιοπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί και ως ανασταλτικός μέσος. Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ηγήθηκαν της Εθνικής U19 στην πρόκριση στον Elite round.

Διαθέτει προσωπικότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά, μπορεί να κατευθύνει την άμυνα. Διαθέτει τσαμπουκά, είναι πολύ δυνατός στον «αέρα» και έχει καλή τεχνική κατάρτιση.

Η σωματοδωμή του μοιάζει με αυτή την αδελφού του, Βαλεντίνου Σιέλη. Πρέπει να δουλέψει την εκρηκτικότητά του, εκεί υστερεί, αλλά στα υπόλοιπα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ένας κεντρικός αμυντικός τα διαθέτει».

Το βιογραφικό του Χρίστου Σιέλη:

Previous post

Με σχεδόν πλήρες ρόστερ από το ξεκίνημα

Next post

Γκολτζής φορ και ποιοτικός ανασταλτικός μέσος