ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Δίδυμο από τα παλιά

Από τα καλύτερα εάν όχι το καλύτερο δίδυμο στον χώρο του κέντρου για τον ΑΠΟΕΛ ήταν αναμφίβολα οι Νούνο Μοράις – Έλιο Πίντο.

Οι Πορτογάλοι ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι για χρόνια στην εντεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι που ο τελευταίος το 2015 πήρε μετεγγραφή στην Λέγκια Βαρσοβίας. Ο Νούνο έκοβε και αναχαίτιζε όλες τις προσπάθειες των αντιπάλων κάνοντας την «βρόμικη» δουλεία με τον Έλιο να είναι σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο, μοιράζοντας παιχνίδι ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είδε δίκτια.

Από τότε πέρασαν πολλοί αλλά κανείς δεν μπόρεσε να αναπληρώσει το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε ο Πίντο. Ο Νούνο αγωνίστηκε με τα γαλαζοκίτρινα μέχρι το 2019 με τους παρτενέρ του να αλλάξουν συνεχώς.

Την φετινή χρονιά ξεκινήσαμε με τους Γιένσεν – Λούντεμο, στη συνέχεια πήρε τις ευκαιρίες του ο νεαρός Σατιάς αλλά κανένας συνδυασμός δεν μπορούσε να δέσει την αμυντική με την επιθετική γραμμή.

Το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας μας σε συνδυασμό με τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα, έσπρωξαν την διοίκηση στην υπέρβαση που ακούει στο όνομα Anuar Tuhami. Ο Ισπανός παρά τα 25 του χρόνια είχε δυνατό βιογραφικό ενώ η περσινή παρουσία του στον Παναθηναϊκό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Anuar με το καλημέρα κολύμπησε στα βαθιά περνώντας φανέλα βασικού και δίπλα του με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε το Τόμας Ντεβινσέντι.

Ο Αργεντίνος δίπλα στον Anuar αναγεννήθηκε, ξεδιπλώνοντας τα πλούσια ποδοσφαιρικά του χαρίσματα και δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι συμπεριφέρθηκε σαν πραγματικός αρχηγός.

Anuar Tuhami – Tomás De Vincenti όπως λέμε . . . Νούνο Μοράις – Έλιο Πίντο.

Previous post

Παίρνουν Τάμαρι και μας τον αφήνουν «δανεικό»!

Next post

Σαν σήμερα, πριν 11 χρόνια