Πυρ ομαδον

Διαχείριση

Σ΄ ένα ημίχρονο στο οποίο κατά γενική ομολογία υπήρξαν αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες καταφέραμε να προηγηθούμε. Ένα πέναλτυ το οποίο κέρδισε ο Ζαχίντ με τον Μοραίς να το κάνει γκολ και με ένα αυτογκόλ του Μιντίκκη ο οποίος μετά από μια ωραία ενέργεια του Καζού αφού προσπάθησε να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στον πλεκτό της ομάδας του ήταν αυτά που διαμόρφωσαν το 2-0 το οποίο είναι σκορ ημιχρόνου.

Η ομάδα μας είχε την κατοχή όπως και την απαιτούμενη ενέργεια για την οποία κάναμε λόγο εδώ και ημέρες και είναι κάτι που αποτυπώνεται στο γήπεδο από όλους τους παίκτες. Το δεύτερο ημίχρονο προϋποθέτει σωστή διαχείριση για να μπορέσουμε να πάρουμε το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί. Λογικά θα υπάρξουν και αλλαγές από τον Τραμετσάνι και μένει να δούμε αν θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Μπάλογκ ο οποίος είχε θετική παρουσία με τον Απόλλωνα αλλά και στον Εφραίμ.

Εννοείται ότι δεν πρέπει να εφησυχαστούμε διότι η Σαλαμίνα είναι επικίνδυνη μπροστά και ένα γκολ μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες . Προσοχή λοιπόν γιατί όπως είδαμε και σε άλλα παιχνίδια οι γραμμές είναι  πολύ λεπτές.

Previous post

Φωτορεπορτάζ από τον κόσμο του Θρύλου

Next post

Άνετη επικράτηση με τεσσάρα...μπορούσαμε και περισσότερα (pics)