ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Δεν ξέρω γιατί το κάνουν θέμα»

Με δηλώσεις του στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» ο εκπρόσωπος τύπου της Ομάδας μας Νεκτάριος Πετεβίνος ξεκαθάρισε τον λόγο αναβολής του αγώνα με την Ανόρθωση (6/10), ενώ αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος  απέναντι στην ΑΕΛ (14/09).

Για την αναβολή του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση: «Τα πράγματα για εμάς είναι απλά. Χρησιμοποιήσαμε την προκήρυξη και την πρόνοια του άρθρου που αναφέρει για μετάθεση αγώνα. Θα αγωνιστούμε με την Σεβίλλη 3 Οκτώβρη, δεν μπορούμε να φύγουμε στις 4, λόγω απαγορεύσεων στο αεροδρόμιο. Θα αναχωρήσουμε στις 8 το απόγευμα, αυτό προϋποθέτει ότι θα επιστρέψουμε πίσω στις 1 τα ξημερώματα της 5ης του Οκτώβρη, εκείνη την μέρα θα πρέπει να κάνουμε αποθεραπεία για να παίξουμε στις 6/10, μόνο έτσι μπορούσαμε να παίξουμε την Ανόρθωση, γιατί την Δευτέρα θα έπρεπε να απελευθερώσουμε 9 διεθνείς για να πάνε στις Εθνικές. Τώρα, γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα, δεν μπορώ να απαντήσω.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μόνη ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρώπη, πέρα από την προσπάθεια που έχει να  κάνει με το καλός νοούμενο συμφέρων της ίδιας της ομάδας, παίρνουμε αποφάσεις και για το συμφέρον του κυπριακού ποδοσφαίρου. Θυμίζω ότι αν καταφέρουμε να τελειώσουμε στην 15η θέση τότε οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος θα έχουν αρκετά οφέλη».

Για το αν θα γίνει αναβολή και για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Έχουμε το δικαίωμα μέχρι 5 μέρες πριν. Δεν έχει παρθεί τέτοια απόφαση, είναι αρκετά νωρίς. Θα δούμε τα δεδομένα και αναλόγως θα αποφασίσουμε».

Για την αρχή του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ (14/09): «Η φετινή έκδοση της ΑΕΛ είναι η ίδια. Έχει τον ίδιο προπονητή, με την ίδια φιλοσοφία, μία πάρα πολύ συμπαγής ομάδα με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά, ένας πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος. Την ίδια ώρα θα πρέπει και εμείς να μπούμε με τον καλύτερο τρόπο, εμάς ο μοναδικός μας στόχος θα είναι η νίκη».

Για τους τραυματίες: «Ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα ο Άλεφ. Αν θα αγωνιστεί, θα το αποφασίσει κύριος Ντολ, είναι στο χέρι του, είναι καθαρά απόφαση του προπονητή. Ο Σάβιτς επέστρεψε εχτες, έχει μπει γήπεδο και έκανε κανονικό πρόγραμμα με μπάλα. Είναι αδυνάτο να φθάσει την ΑΕΛ, θα δούμε αν θα προλάβει την Ντούντελαντζ. Πιο πίσω είναι ο Πραξιτέλης, πρέπει με την περίπτωση του να δείξουμε περισσότερη υπομονή. Ακολουθεί ένα μέρος της προπόνησης, χωρίς όμως τα τμήματα που υπάρχει επαφή».

Για την άνοδο του Μπέζιακ: «Συνέχισε από εκεί που ήταν. Μας χαροποιεί όπως και όλες οι εμφανίσεις των διεθνών μας. Περιμένουμε να επιστρέψουν σήμερα, να δούμε ότι είναι ετοιμοπόλεμοι για τον δικό μας αγώνα. Επιστρέφουν και οι Αλ Τάαμαρι και Χάνι. Θα κάνουν όλοι αποθεραπεία. Από αύριο θα τεθούν στην διάθεση του Ντολ».

Previous post

Εκδρομή των Πορτοκαλί στην Σεβίλλη

Next post

Με τους ίδιους στην άμυνα