Ποδοσφαιρο

Δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής ο Νατέλ

Ψάχνουν τον Λέο Νατέλ και δεν τον βρίσκουν οι οπαδοί της Σάο Πάολο. Η ομάδα της Βραζιλίας ζητούσε τον ουρανό με τ’ άστρα στις διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ το περασμένο καλοκαίρι. Οι συζητήσεις με τους «γαλαζοκίτρινους» διήρκησαν πάνω από ένα μήνα.

Σε κάποια στιγμή φάνηκε να υπάρχει… φως στο τούνελ με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη να δηλώνει στις 24/6 ότι οι επαφές με την Σάο Πάολο οδεύουν προς θετική κατάληξη προαναγγέλλοντας, μάλιστα, μετεγγραφή με ελευθέρα (και όχι δανεισμό) του Λέο Νατέλ. Το… πράγμα «στράβωσε» και ο 22χρονος εξτρέμ έμεινε, εν τέλει, στο ρόστερ της Σάο Πάολο. Tο πρωτάθλημα Βραζιλίας είναι στην 23η αγωνιστική και ο Λέο Νατέλ… αναζητείται. Δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής και οι οπαδοί της ομάδας αναρωτιούνται αν όντως γύρισε από τον δανεισμό του στον ΑΠΟΕΛ.

Το πρωτάθλημα της Βραζιλίας ολοκληρώνεται στις 8 Δεκεμβρίου, καθώς άρχισε από τον Απρίλιο και εφόσον δεν διαφοροποιηθεί δραματικά το σκηνικό στην περίπτωση του Νατέλ, πολύ πιθανόν να ανοίξει εκ νέου το «παράθυρο» μετεγγραφής του σε ευρωπαϊκή ομάδα. Είναι βέβαιο πως οι βραζιλιάνοι θα επιδιώξουν να πάρουν χρήμα, κάτι άλλωστε που «κυνηγούν» σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές που αναδεικνύουν. Το κατά πόσο ο ΑΠΟΕΛ θα είναι «ζεστός» και τον Ιανουάριο θα το δείξει ο χρόνος…

 

 

Goal

Previous post

Έπεισε ότι αξίζει την ευκαιρία με την Σερβία

Next post

Aπό χίλια μύρια κύματα