ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Δεν είχαμε υπομονή…»

Ο προπονητής της Ομάδας μας Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν, δήλωσε απογοητευμένος από την απόδοση της Ομάδας μας και από το αποτέλεσμα.

«Ήταν ένα καλό, μοιρασμένο παιχνίδι σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Ο αντίπαλος κράτησε περισσότερο τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι στις αντεπιθέσεις. Καταλάβαμε πως όποιος έβαζε το γκολ θα είχε πολλές πιθανότητες να κερδίσει. Δεν είχαμε την υπομονή για να περάσουμε και να κερδίσουμε αυτή την ομάδα.

Πιστεύω πως μετά το γκολ, το κάναμε εύκολο για τον αντίπαλο να αμυνθεί. Τους διευκολύναμε πολύ και δεν δημιουργήσαμε κάποια μεγάλη ευκαιρία και γι’ αυτό ήρθε το αποτέλεσμα που ήρθε. Είμαστε απογοητευμένοι από την απόδοσή μας και για το γεγονός πως δεν πήραμε βαθμό», είπε στο αρχικό του σχόλιο.

Ζητήθηκε από τον προπονητή μας να σχολιάσει το ότι η Ομάδα μας σκόραρε 8 γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια, όμως με την Ανόρθωση έφτιαξε μόλις μία τελική: «Αυτό, έχει να κάνει με το ρυθμό όταν είχαμε τη μπάλα. Απλά πετούσαμε τη μπάλα αριστερά και επιμέναμε από αριστερά. Όμως πρέπει να αλλάζουμε πλευρές, να έχουμε ρυθμό. Απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα πρέπει να κυκλοφορούμε τη μπάλα. Όταν είχαμε χώρο σήμερα, δεν είχαμε υπομονή. Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση, δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Αυτό που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια και που χρειαζόμαστε, είναι να έχουμε ηγέτες».

Previous post

«Δεν είχαμε ενέργεια και πάθος...»

Next post

Μας πρόσβαλαν με την… ανυπαρξία τους