ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Δεν είχαμε ενέργεια και πάθος…»

Στην έλλειψη ενέργειας και πάθους στάθηκε ο Νεκτάριος Πετεβίνος, μετά από την ήττα από την Ανόρθωση με 0-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομάδας μας είπε αρχικά: «Καταρχήν συγχαρητήρια στην Ανόρθωση. Θεωρώ δεν χαρακτηρίστηκε από πολλές ευκαιρίες το ματς, ειδικά από εμάς δεν ήταν μια συνέχεια από τα προηγούμενα ματς, δεν ήμασταν παραγωγικοί και στα ντέρμπι αν δεν είσαι παραγωγικός, αυτός που θα βάλει γκολ θα νικήσει.

Ήταν κλειστό στην άμυνα το παιχνίδι, αλληλοεξουδετερωθήκαμε σε σχέση με την ποιότητα της κάθε ομάδας. Είμαστε οι ηττημένοι και χάσαμε πολύτιμο έδαφος. Είμαστε σε μια φάση με συνεχόμενα παιχνίδια και πρέπει να ζήσουμε με αυτό το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε μπροστά.

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Χρειάζεται βελτίωση, να προσθέσουμε πράγματα στο παιχνίδι μας, ενέργεια και να τα βρούμε αυτά από τις προπονήσεις, δεν υπάρχει άλλος δρόμος», πρόσθεσε.

Αδυνατεί σε ντέρμπι να κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ και σε αυτό ο Πετεβίνος είπε: «Ναι είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα πολύ και το είχαμε πει ξανά αυτό. Εάν δεν κάνω λάθος, τα περισσότερα αποτελέσματα είναι ισοπαλίες. Πρόκειται για κλειστά ντέρμπι που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η Ανόρθωση έκανε αυτό που έπρεπε και κέρδισε. Έλειπε η ενέργεια και το πάθος από εμάς».

Previous post

«Κάναμε ένα μεγάλο λάθος»

Next post

«Δεν είχαμε υπομονή...»