ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Δεδομένες αλλαγές

Μαζεμένες επιστροφές μετρά ο Μικ Μακάρθι στο παιχνίδι με την Ομόνοια την ερχόμενη Δευτερά.

Ανουάρ, Γουίλερ, Ενσούε ξέπεσαν τον τραυματισμό τους  ενώ ο Εντογκαλά και Ζόρζε έχουν εκτίσει την τιμωρία τους λόγο καρτών. Σε περίπτωση που οι τραυματίες κριθούν 100% έτοιμοι θεωρούμε δεδομένη την επιστροφή και των τριών καθώς μπορεί οι «ρεζέρβες» να ανταποκρίθηκαν στον τελευταίο αγώνα, αλλά η ποιότητα τόσο του Ενσούε όσο και του Ανουάρ είναι αδιαμφισβήτητες ενώ ο Γουίλερ είναι ο μοναδικός ακραίος αριστερός αμυντικός της ομάδας μας.

Το μόνο ερωτηματικό είναι ο Εντογαλά μιας και ο Μικ Μακάρθι δείχνει να εμπιστεύεται το Γαβριήλ, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Ζόρζε δίπλα στον Μερκή.

Με γεμάτο λοιπόν το οπλοστάσιο ο ΑΠΟΕΛ πάει στο ντέρμπυ με μοναδικό απόντα τον τραυματία Τομάς ΝτεΒινσέντι με μοναδικό στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη που θα ανεβάσει την ομάδα μας τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Έχουμε ακόμα μια βδομάδα μέχρι την αναμέτρηση με τους πράσινους και ο Ιρλανδός προπονητής σίγουρα θα δουλέψει στο τελείωμα τον φάσεων καθώς μπορεί η ομάδας μας να πέρασε με 0-3 από το Αμμόχωστος επιστροφή αλλά οι επιθετικοί μας για άλλο ένα παιχνίδι ήταν άσφερει πράγμα που ίσως φέρει και αλλαγές στην επίθεση.

@orangeWOLF

Previous post

Εντοπίστηκαν

Next post

5 επιστροφές στο ντέρμπι!