ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Χρειαζόμαστε παίκτες που πραγματικά θέλουν να σκοράρουν…»

Ο προπονητής μας Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν ήταν φανερά απογοητευμένος για τη νέα απώλεια της Ομάδας μας. Στις δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να σκοράρει η Ομάδα.

Αρχικά ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ήταν καλά οργανωμένοι, με αρκετούς παίκτες πίσω και με αυτοθυσία. Το έκαναν δύσκολο για εμάς. Πιστεύω ότι ελέγξαμε καλά το παιχνίδι. Όχι τόσο πολύ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε, κάναμε όλα όσα έπρεπε εκτός από το να σκοράρουμε. Όταν έχεις 8-9 μεγάλες ευκαιρίες εκτός έδρας πρέπει να σκοράρεις. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε και ο αντίπαλος τις δικές τους φάσεις. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν σκοράρουμε, είναι το βασικό πράγμα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να δουλέψουμε στην προπόνηση στα τελειώματα».

Aν είναι ανησυχητικό που ο ΑΠΟΕΛ σε δύο ματς, πήρε μόλις έναν πόντο είπε: «Φυσικά ανησυχούμε που χάσαμε πέντε βαθμούς. Με την Ανόρθωση δεν φτιάξαμε ευκαιρίες, σήμερα φτιάξαμε αρκετές για να πετύχουμε περισσότερα από ένα γκολ. Αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε πιο γενναίοι, πιο αποφασιστικοί στην τελική μας προσπάθεια και να βάζουμε περισσότερους παίκτες στην περιοχή. Χρειαζόμαστε παίκτες που πραγματικά θέλουν να σκοράρουν. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το σημείο γιατί παίξαμε καλά σήμερα. Θα βελτιωθούμε αλλά χρειαζόμαστε σκόρερς μέσα στο γήπεδο».

«Το να είσαι στο ΑΠΟΕΛ σημαίνει να έχεις πίεση. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος που πάντα θέλει να κερδίζει. Οκτώ βαθμοί είναι τρία παιχνίδια… Θα παίξουμε μαζί τους ακόμα τρεις φορές. Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι τον Μάιο. Θα βελτιωθούμε και θα το κάνουμε πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες», κατέληξε.

Previous post

«Αν δεν έχεις ψυχραιμία δεν σκοράρεις...»

Next post

Βούρος: «Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του»