ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Χωρίς τον κορυφαίο

Η δύναμη του ΑΠΟΕΛ τη φετινή περίοδο είναι στα ντέρμπι. Ο πολύ καλός απολογισμός στα παιχνίδια κόντρα σε μεγάλες ομάδες έχει δώσει πολλούς βαθμούς στην ομάδα που ανταποκρίνονται καλύτερα σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Αυτό ισχύει στον απόλυτο βαθμό κόντρα στο συνδιεκδικητή του τίτλου. Στα δύο ραντεβού με τον Απόλλωνα, οι «γαλαζοκίτρινοι» πέτυχαν ισάριθμες σπουδαίες νίκες. Η μια με συντριβή (5-1) και η άλλη με ανατροπή (2-1).

Ακόμη και στο Τσίρειο, το ΑΠΟΕΛ καταφέρνει να δηλώνει παρών στα κρίσιμα ραντεβού. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πανηγύρισε σπουδαίες νίκες, εκεί που ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Την περσινή περίοδο επικράτησε με 2-1, μια βδομάδα μετά τον περίπατο (4-0) του Απόλλωνα μέσα στο ΓΣΠ, αλλά και πριν τρεις βδομάδες στη νίκη με το ίδιο σκορ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η απουσία που προβληματίζει είναι αυτή του Βούρου. Ο κορυφαίος σε απόδοση ποδοσφαιριστής στο τελευταίο ντέρμπι με τον Απόλλωνα θα μείνει εκτός (αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας) με τον Πάολο Τραμετσάνι να περιμένει με αγωνία την κατάσταση του Καρλάο, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ένα τραυματισμό τις προηγούμενες μέρες.

 

 

 

Ανδρέας Ανδρέου

season tickets 2019-2020
Previous post

Χορηγός η Charis V. Vasileiou Services

Next post

Διαχρονικός συνεργάτης η Panayiotides Gifts & Textiles