ΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Χωρίς Ταμάρι, Χάνι, τον Ιανουάριο;

Από τις 8 μέχρι τις 26 Ιανουαρίου διεξάγεται στην Ταϊλάνδη το Ασιατικό Κύπελλο U23. Η Ιορδανία είναι μια από τις 16 ομάδες που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση και θα διεκδικήσουν τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο (24 Ιουλίου – 9 Αυγούστου).

Μέλη της ομάδας είναι οι δύο Ιορδανοί ποδοσφαιριστές του Θρύλου, ο Μούσα Τάμαρι και ο Ομάρ Χάνι. Ο Τάμαρι συμμετέχει σε μερικούς αγώνες με τη συγκεκριμένη ομάδα (η τελευταία φορά ήταν μέσα στον Μάρτιο, όταν και σφραγίστηκε η πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης), ενώ ο Χάνι σκόραρε στο πρόσφατο παιχνίδι με το Κατάρ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιορδανίας έχει τη δυνατότητα να καλέσει τους δύο ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ (η κλήση θα γίνει όταν πλησιάσει η ημερομηνία έναρξης της διοργάνωσης) και όταν ανακοινωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας, θα γνωρίζουμε από πότε θα απουσιάσουν, πάντα σε περίπτωση που γίνει η κλήση τους.

Μετά και τις αναβολές που έγιναν στα τρία από τα πέντε πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, το πρόγραμμα της ομάδας θα είναι βαρυφορτωμένο τον Ιανουάριο, διάστημα, κατά το οποίο πιθανότατα θα απουσιάζουν οι Τάμαρι και Χάνι.

 

 

Ανδρέας Ανδρέου  sport-fm

Previous post

Η... παράδοση στις πρεμιέρες του πρωταθλήματος

Next post

Καμιά υποχρέωση για Τάμαρι-Χάνι