ΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος

Δεν τα κατάφερε χθες ο ΑΠΟΕΛ να κερδίσει την ΑΕΚ. Το 0-0 σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένο κανένα στον «Αρχάγγελο» όμως αυτό δεν σημαίνει πως χάθηκε κάτι. Αντίθετα τα μηνύματα απ’ το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν κατά κάποιο τρόπο θετικά.

Θετικά γιατί ο ΑΠΟΕΛ κράτησε με ευκολία το μηδέν στην άμυνα, και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα. Το αρνητικό βέβαια ήταν πως ο ΑΠΟΕΛ δεν σκόραρε και το πλήρωσε. Για να βρούμε την τελευταία φορά που δεν σκόραρε ο ΑΠΟΕΛ σε παιχνίδι, πρέπει να πάμε 9 αγώνες πριν, όταν οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχασαν απ’ τον Απόλλων με 4-0 στο ΓΣΠ. Πλέον η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι στη δεύτερη θέση, όμως κρατά την τύχη της στα χέρια της.

Το πιο θετικό όμως στοιχείο απ’ όλα στο χθεσινό παιχνίδι ήταν η πίστη και η φλόγα που υπήρξε στα μάτια των ποδοσφαιριστών με το τέλος του αγώνα. Σε δηλώσεις του ο Νσούε σημείωσε πως η ομάδα του θα πάει στη Λεμεσό και θα κερδίσει τον Απόλλων, όπως το έκανε ξανά. Ο δε Ορ σημείωσε πως θα δώσουν τα πάντα. Κάποιες φορές τα λόγια είναι απλά, όμως η φλόγα στα μάτια δείχνει πως οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να μείνουν στα λόγια.

Σίγουρα ο Απόλλων είναι μια πολύ καλή ομάδα. Γεμάτη σε όλες τις θέσεις, με το δικό της ξεχωριστό στιλ. Όμως ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε πως ακόμη και σε μια τόσο προβληματική χρονιά (Μπέιν, τραυματισμοί, αριθμός παιχνιδιών κλπ), είναι εδώ και έχει αυτό που χρειάζεται για το πρωτάθλημα. Έτσι στο παιχνίδι με τον Απόλλων οι «Γαλαζοκίτρινοι» θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη, την επιστροφή στην κορυφή αλλά και να αυξήσουν τις πιθανότητες με ένα καθοριστικό βήμα για το πρωτάθλημα.

Εφραίμ Γεωργίου

Πηγή: 24sports.com.cy

Livesports Αpp. Κατέβασέ το Για να βλέπεις σε βίντεο τα γκολ σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Previous post

«Να κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος»

Next post

«Στα πόδια μας ο τίτλος»