Αλλα αθληματαΚαλαθοσφαιρα

Χανει την σεζόν ο Ιερονυμίδης

Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα χάνει οριστικά τον αρχηγό της, Βίκτωρα Ιερονυμίδη, για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Κύπριος διεθνής καλαθοσφαιριστής θα περάσει τις προσεχείς μέρες την πόρτα του χειρουργείου και θα χάσει οριστικά το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο αρχηγός των γαλαζοκίτρινων, ταλαιπωρείται από το καλοκαίρι στο πέλμα του ποδιού του, προσπάθησε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις με συντηρητική αγωγή, ωστόσο αυτό κρίθηκε αδύνατο. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία μαζί με το ιατρικό τιμ της ομάδας σε συνεννόηση με τον καλαθοσφαιριστή αποφάσισαν ότι το χειρουργείο θα ήταν η καλύτερη επιλογή για τον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ, καθώς ήταν η μόνη λύση ώστε ο Ιερονυμίδης να αποκαταστήσει μια και καλή τη ζημιά στο ταλαιπωρημένο πέλμα του ποδιού του.

Πρόκειται για μία τεράστια απώλεια για το σύνολο του Αντώνη Κωνσταντινίδη, καθότι η ποιότητα του Ιερονυμίδη θα έδινε κι άλλο βάθος στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Παρ’ όλα αυτά, οι γαλαζοκίτρινοι προσπάθησαν να ενισχυθούν με κάποιους ποιοτικούς Κύπριους, δεν τα κατάφεραν και θα συνεχίσουν με το υφιστάμενο δυναμικό την προσπάθεια τους για τον τίτλο αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Κεραυνό στο Στρόβολο (07/01, 19:00).

Previous post

Το καλό και το κακό νέο

Next post

Aνοικτό το ενδεχόμενο να προκύψουν αποχωρήσεις