ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Χάλια η προπώληση του τελικού, μόνο 3300 εισιτήρια»!

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομάδας μας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη φιέστα που έκανε η Ομάδα μας το Σάββατο: «Από τη στιγμή που εκκρεμεί και ένα τελικό κυπέλλου δεν θα μπορούσαμε να παραμείνουμε στους πανηγυρισμούς. Θέλαμε να αποτυπώσουμε τη θεματική ενότητα της επίτευξης του πολύ μεγάλου στόχου που ήταν η κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος».

Για τη σύνδεση της ακαδημίας με την πρώτη ομάδα: «Έχουμε προαναγγείλει την άμεση σύνδεση της ακαδημίας με την πρώτη ομάδα. Με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα γίνονται κάποιες προπονήσεις κοινές μεταξύ της Κ19 και της ομάδας των ανδρών. Θεωρώ ότι στην Κύπρο υπάρχει ταλέντο για να μπορούμε να προσδοκούμε ότι οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα».

Αν δόθηκε άδεια σε κάποιους παίκτες: «Όχι. Από τη στιγμή που άλλαξε το ευρωπαϊκό καλεντάρι τότε καλύπτεται από ένα μεγάλο μέρος η ανάγκη για ξεκούραση των παικτών. Από πλευράς ετοιμότητας, ο μοναδικός παίκτης που θα είναι απών είναι ο Σάββας Γκέντσογλου. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι».

Για το πρόβλημα τραυματισμού του Γκέντσογλου: «Αντιμετώπιζε μια θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού. Όταν προσπάθησε να μπει σε κανονικό πρόγραμμα, δημιουργήθηκε ένα οίδημα το οποίο τον ενοχλούσε. Το ιατρικό επιτελείο αποφάσισε ότι πλέον δεν υπάρχει λόγο να ρισκάρουμε το οτιδήποτε. »

Αν πάει καλά η προπώληση για τον τελικό: «Χάλια. Αυτή τη στιγμή ως ΑΠΟΕΛ έχουμε προπωλήσει 3300 εισιτήρια. Βεβαίως ξέρουμε ότι τις τελευταίες μέρες η προπώληση μεγαλώνει όμως δεν ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε. Θεωρώ δεδομένο ότι ο τελικός του κυπέλλου θα είναι η αποτύπωση για το τι συνέβηκε σε ολόκληρη τη χρονιά».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Από τη στιγμή που αρμόδιοι συζητούν για νέα νομοσχέδια, την ίδια ώρα όμως δεν αντιλαμβάνονται πόσο κακό έκανε φέτος αυτό το μέτρο όπως εφαρμόστηκε».

Για τον προγραμματισμό: «Δεν θα υπάρξει κάτι πριν από την Τετάρτη. Την ίδια ώρα εργάζονται οι υπεύθυνοι για να μπορέσουν να κλείσουν τις εκκρεμότητες».

Previous post

Μεγάλη (30%) μείωση στο μπάτζετ και Ομίλοι!

Next post

«Να ανασταλεί η κάρτα φιλάθλου»!