ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Χαλένιους, Λαφράνς και Μοράις

To δρόμο για το τελικό ξεκαθάρισμα παίρνουν τα σημαντικά ζητήματα στο ΑΠΟΕΛ. Μια βδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, οι γαλαζοκίτρινοι τρέχουν και φαίνεται ότι θα κερδίσουν τη μάχη με τον χρόνο, όσον αφορά τον πρώτο στόχο που τέθηκε για να ολοκληρώσουν μεγάλο μέρος του σχεδιασμού μέχρι την πρώτη προπόνηση.

Στο μεταγραφικό τοπίο, το φλερτ με τον Λίνους Χαλένιους, οδεύει προς αίσια κατάληξη. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, οι γαλαζοκίτρινοι είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής, εντάσσοντας τον Σουηδό επιθετικό στο δυναμικό τους. Ο Χαλένιους μπήκε εδώ και μέρες στις πρώτες επιλογές του Ντομένικο Τέτι και με τα δεδομένα που δημιουργούνται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει το επόμενο απόκτημα.

Οι επόμενες μέρες προφανώς και θα φέρουν μπαράζ ανακοινώσεων, αφού είναι σε εξέλιξη και άλλα θέματα που εκκρεμούν. Το δεδομένο είναι ότι θα σφραγιστεί και μέσω ανακοίνωσης η απόκτηση του Κέβιν Λαφράνς (έχουν πέσει οι υπογραφές) με τον Γάλλο αμυντικό με καταγωγή από την Αϊτή να κλείνει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Καρλάο.

Όσον αφορά το θέμα Μοράις, με την ανάρτηση του ο ποδοσφαιριστής έκανε σχεδόν εντελώς ξεκάθαρο ότι θα αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε, ρίχνοντας το μπαλάκι στη διοίκηση για να προχωρήσει στην υλοποίηση της συμφωνίας. Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος θα βάλει υπογραφή και θα συνεχίσει για 13η συνεχόμενη σεζόν την παρουσία του στους γαλαζοκίτρινους.

 

 

 

 

 

sport-fm

Previous post

Επιβεβαιώνει ο Χαλένιους

Next post

Στις 2000 τα εισιτήρια διαρκείας