ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Χαλένιους: «Χαρούμενος κι εγώ και ο ΑΠΟΕΛ»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Ομαάδα μας έκανε σε σουηδική ιστοσελίδα ο Λίνους Χαλένιους.

Ο πρώην, επιθετικός μας τόνισε ότι η συγκεκριμένη ήταν μια λύση που ικανοποιεί και τις δύο πλευρές, μιλώντας παράλληλα για το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ: «Ήταν μια ιδιαίτερη σεζόν. Το πρωτάθλημα διακόπηκε, δεν τελείωσε και η κατάσταση με τον κορωνοϊό επηρέασε σημαντικά τις κυπριακές ομάδες. Υπήρχαν συζητήσεις με όλους τους παίκτες της ομάδας και είχαν βρεθεί διαφορετικές λύσεις. Είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη που είχε η δική μου περίπτωση και νομίζω ότι ισχύει το ίδιο και για τον σύλλογο. Υπήρχαν συζητήσεις, ψάχναμε πώς μπορούσαμε να βρούμε λύση. Αισθάνομαι καλά που καταλήξαμε σε μια απόφαση και τώρα μπορώ να κοιτάξω μπροστά».

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Θα προπονούμαι μόνος μου, θα επανέλθω σε καλή κατάσταση και θα δούμε τι θα αποφασίσω. Είναι ξεκάθαρο ότι πολλές ομάδες έμαθαν ότι είμαι πλέον ελεύθερος. Δεν ήμουν σε αυτή την κατάσταση πολλές φορές στο παρελθόν. Θα ακούσω όλες τις προτάσεις που θα έρθουν».

Για το κατά πόσον έχει ήδη στα χέρια του πρότασηα από την πρώην ομάδα του, τη Σούντσβαλ: «Δεν έχω πρόταση και δεν σκοπεύω να τους καλέσω ο ίδιος, να κυνηγήσω εγώ μια ομάδα. Τώρα που είμαι ελεύθερος, οι ομάδες πρέπει να έρθουν με προτάσεις. Δεν έχω κάτι να σχολιάσω, τα χειρίζεται όλα ο ατζένης μου. Η μεταγραφική περίοδος στη Σουηδία αρχίζει σε μερικές εβδομάδες, νομίζω ότι θα υπάρχει κατάληξη μέχρι τότε».

Previous post

Ετοιμάζει… βαλίτσες ο Τάμαρι

Next post

Το αίσιο τέλος με Χαλένιους και ο Νάνα Αμπομά