Ποδοσφαιρο

Μπορεί να αντιδράσει;

Το πρωτάθλημα δεν χάθηκε ακόμα. Αυτό είναι γεγονός. Δεν είναι όμως πλέον στα χέρια του ΑΠΟΕΛ. Σωστά το είπε ο Γιώργος Δώνης. Τι θα κάνει όμως ο Δώνης για να επιστρέψει στα χέρια της ομάδας του;

Μπορεί να κάνει το ΑΠΟΕΛ, καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα; Μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα; Και όταν λέμε ανατροπή των δεδομένων σύμφωνα πάντα με το τι βλέπουμε στις τρεις αγωνιστικές της β΄φάσης, πιθανότατα το ΑΠΟΕΛ να χρειαστεί 7 σερί νίκες κάτι που σημαίνει εκτός από τους εντός έδρας αγώνες του να νικήσει εκτός έδρας την Ανόρθωση, την ΑΕΚ και την ΑΕΛ.

Είναι σε θέση να τα καταφέρει; Απάντηση που θα κληθούν να δώσουν από κοινού Δώνης και ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στο ραντεβού με τον Απόλλωνα. Ακόμα και αν οι λεπτομέρειες ήταν σε βάρος τους, εν τούτοις μία ορθολογιστική αγωνιστική ανάλυση μας παραπέμπει στη δήλωση του Δώνη που είπε, «δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, παρά μόνο σε κάποια διαστήματα και στιγμές μέσα στο παιχνίδι».

Άρα λοιπόν, κάθε δικαιολογία για την ήττα στο Τσίρειο, ούτε πείθει ούτε αλλάζει την ουσία. Το ΑΠΟΕΛ για να αποτρέψει το τέλος του σερί κατάκτησης του τίτλου, καλείται να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο.

Αν τα καταφέρει, καλώς. Αν όχι, τότε θα επιβεβαιώσει την ουδέτερη φίλαθλη κοινή γνώμη που θέλει τον Απόλλωνα να είναι η καλύτερη ομάδα και η πιθανότερη να τερματίσει στην 1η θέση.

 

sportfm

Previous post

Τα στιγμιότυπα του ντέρμπι (video)

Next post

Τεράστιες οι ευθύνες του Δώνη