ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Αυτόν τον Ζαχίντ θέλουμε

Στον αγώνα κόντρα στην Καϊσάρ είδαμε ένα Ζαχίντ απ’ τα παλιά. Ο Νορβηγός (με ρίζες απ’ το Πακιστάν) ήταν χάρμα οφθαλμών. Πότε με τις ντρίμπλες του, πότε με τις πάσες του, ήταν πραγματικά εξαιρετικός και του άξιζε και ένα τέρμα.

Το ποιος είναι ο Γκάγιας δεν θα το μάθουμε σήμερα, μιας και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο. Ξέρει πολλά καντάρια μπάλας και το ζητούμενο όμως είναι να διατηρήσει τα επίπεδα απόδοσης του ψηλά.

Αν το πράξει αυτό σαφώς και η ομάδα μας κερδίζει πάρα πολλά, μιας και μια του ενέργεια είναι αρκετή για να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στους αντιπάλους, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Είναι παίκτης που όχι μόνο βλέπει πάσες που άλλοι δεν μπορούν να φανταστούν αλλά έχει και τη δυνατότητα να τις εκτελέσει σωστά. Μπορεί να πάρει την ταυτότητα του αντιπάλου όπως το έπραξε πολλάκις κόντρα σε όλες σχεδόν τις Κυπριακές ομάδες…

Αυτόν τον Ζαχίντ θέλουμε να βλέπουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εξάλλου είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και περιμένεις πολλά από αυτό.

Previous post

Νούχιου ή Εντογκαλά;

Next post

Αυτοί σφυρίζουν