ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Αυτό ήταν (επιτέλους) ΑΠΟΕΛ

Η ομάδα μας πραγματοποίησε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση και απέδρασε από το Στάδιο Αμμόχωστος με το διπλό το οποίο δίνει συνέχεια στο νικηφόρο μας σερί και δίνει ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας ενόψει της συνέχειας.

Ο Θρύλος έδειξε στοιχεία που έλειπαν από τα προηγούμενα μας παιχνίδια και παρουσιαστηκε αλλαγμένος. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας από το πρώτο λεπτό, μπήκαμε δυνατά με διάθεση να παίξουμε ποδόσφαιρο και πιέσαμε τον αντίπαλο σε όλο το μήκος του γηπέδου.

Σωστό πλάνο, γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και αυτοματισμοί που δούλεψαν με αποτέλεσμα να φτάνουμε με άνεση στην αντίπαλη περιοχή και να τελειώνουμε τις φάσεις. Υπήρχε φαντασία και οργάνωση στον τρόπο παιχνιδιού μας κάτι που μας έκανε να περιορίσουμε τα αβίαστα λάθη και να γίνουμε επιθετικοί αλλά και ουσιώδης.

Είχαμε ανάγκη από μια νίκη με ευρύ σκορ ούτως ώστε να ανασυγκροτηθούμε και να αποκτήσουμε ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Είναι θετικό το ότι παρά τις σημαντικές απουσίες, η ομάδα μας παρουσίασε αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο και ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. 

Μετά από τόσα παιχνίδια, μπορούμε να πούμε πως ο ΑΠΟΕΛ ήταν επιτέλους ομάδα, κάτι που μας είχε λείψει… Ευελπιστούμε πως θα συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό. Άλλωστε έρχεται ντέρμπι αιωνίων και οι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν πολύ καλα τι πρέπει να κάνουν.

 

Πορτοκαλί Πύραυλος

Previous post

Άρεσε και κοιτάζει Ομόνοια

Next post

Εμφάνιση που μας έδωσε ελπίδα και προοπτική