Το ξερετε οτι

Αυτά ισχύουν για Άλεφ

Στην συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Θρύλου μας ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης, ξεκαθάρισε ότι έως την Τετάρτη πολύ πιθανόν να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον 24χρονο Βραζιλιάνο μέσο Άλεφ και ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Ομάδα μας.

Η δήλωση του προέδρου επί τούτου:

«Όσο αφορά τον Άλεφ ναι, είμαστε σε έντονες διεργασίες. Αναμένεται να φτάσει σήμερα στο Πόρτο για να ολοκληρώσει κάτι εκκρεμότητες με την Μπράγκα. Μέχρι την Τετάρτη ίσως να ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

Με τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων ο Άλεφ θα μεταβεί αμέσως στην Αυστρία, όπου θα τεθεί στη διάθεση του Πάολο Τραμετσάνι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στελέχη της Μπράγκα θα βρίσκονται μέχρι την Τρίτη στην Κύπρο, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες της απόκτησης του Βραζιλιάνου με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε προφορικό επίπεδο, υπάρχει συμφωνία σε όλα και απομένουν οι μεταγραφές.

Η Μπράγκα επιθυμεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του Άλεφ για άλλο ένα ή άλλα δύο χρόνια, ανεξαρτήτως του ότι υπάρχει ήδη συμφωνία με την Ομάδα μας για παραχώρηση του με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Το όλο θέμα δεν επηρεάζει τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, ούτε και τη συμφωνία του Βραζιλιάνου με τον Θρύλο μας. Κάποιες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο Άλεφ θα προτιμούσε με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2020 να μείνει ελεύθερος και να επιλέξει ο ίδιος την ομάδα που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Άλεφ έχει πάρει εδώ και καιρό την απόφαση για την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και αυτή είναι ο ΑΠΟΕΛ μας.

 

Previous post

Τέλος ο Αρχηγός!

Next post

Νατέλ και Καζού με ελευθέρα, ΣΗΜΕΡΑ!