Καλαθοσφαιρα

«Ασυλία της ΕΘΑ και προκλητική συμπεριφορά των διαιτητών»

Το Σωματείο μας με καυστική ανακοίνωση κάνει λόγο για ασυλία στην αντίπαλη ομάδα, για προκλητική συμπεριφορά διαιτητών σε καθοριστικά σημεία του αγώνα με την ΕΘΑ, ενώ τονίζεται επίσης ότι οι καλαθοσφαιριστές της αντιπάλου μας προκαλούσαν αισχρά τον πάγκο της  ομάδας μας. 

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε στο “Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία” από την ΕΘΑ με 83-78 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basket League. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο Λευκόθεο.

Σε δυο μέρη χωρίζεται η σημερινή ομολογουμένως απρόσμενη ήττα για τον ΑΠΟΕΛ. Το αγωνιστικό και το εξωαγωνιστικό. Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά, επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει διαφορά 14 πόντων (23-9), αλλά στη συνέχεια αντέδρασε, πέρασε μπροστά και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Δυστυχώς, στην προσπάθεια αυτή βρήκε απρόσμενο εμπόδιο που αποδείχτηκε ανυπέρβλητο. Σε ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μας έπεσε θύμα των προκλητικών αποφάσεων της διαιτησίας και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Οι αντίπαλοι καλαθοσφαιριστές με αντιεπαγγελματικό τρόπο και μπροστά στα μάτια των διαιτητών προκαλούσαν αισχρά τον πάγκο και τους παίχτες μας.

Αυτή η ασυλία, σε συνδυασμό της προκλητικής συμπεριφοράς των διαιτητών σε καθοριστικά σημεία του αγώνα χρήζει διερεύνησης τόσο από την επιτροπή διαιτησίας, όσο και από την Ομοσπονδία. Θα αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αποφάσεις και εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε».

Previous post

Ο «γρίφος» που πρέπει να λυθεί το συντομότερο

Next post

Tώρα είναι η ώρα για «απαντήσεις»