Ποδοσφαιρο

Άσχημα νέα από Ρουμανία

Την ώρα που η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ ”μεθούσε” από χαρά στο Σωματείο γλεντώντας το 24ο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας, έγινε μια ζημιά στη Ρουμανία που επηρεάζει τον αμέσως επόμενο στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Η Στεάουα λοιπόν κέρδισε με 2-0 την Μποτοσάνι και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας αφού η Ταργκού Μούρες που οδηγούσε μέχρι και σήμερα την κούρσα, έχασε με 3-1 εκτός έδρας από την Άστρα του Λαμπάν και οπισθοχώρησε έτσι στη 2η θέση. Απομένει μόλις μία αγωνιστική για το τέλος του πρωταθλήματος και η Στεαούα παίζει εκτός με την αδιάφορη Ιάσι. Άρα εκτός απροόπτου θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Με αυτό το σενάριο λοιπόν, δεν είναι σίγουρο ότι το ΑΠΟΕΛ θα είναι στους δυνατούς στα play off, του Champions League, εφόσον φυσικά φτάσει μέχρι εκεί. Η Στεάουα έχει ψηλότερη βαθμολογία από τους πρωταθλήτες μας και θα συμπληρώσει την 5αδα των δυνατών με Βασιλεία, Σάλτσμπουργκ, Βικτώρια Πίλζεν και Σέλτικ.

Φυσικά αν μία από τις 5 μείνει εκτός από τους προηγούμενως γύρους αυτόματα το ΑΠΟΕΛ πάει στους δυνατούς.

Και για να σας προλάβουμε φυσικά και το ΑΠΟΕΛ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τους πιο πάνω αντιπάλους αν υπολογίσουμε τι πέτυχε στο πρόσφατο παρελθόν!
24sports.com.cy

Previous post

«Θέλω να συνεχίσω για άλλο ένα χρόνο»

Next post

Χαλασμός κόσμου στον εξώστη