ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ας μην βιαζόμαστε

Πολλά γράφονται και πολλά περισσότερα γράφονται για το περιβόητο θέμα των Σάβιτς, Μιχαήλοβιτς και Λαφράνς.

Μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις θα ακουστούν πολλά γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Πριν μια βδομάδα διάβαζες παντού ότι η πρώτη μεταγραφή για την ομάδα μας θα ήταν ο Σάβιτς ενώ πριν τρις μέρες όλοι έλεγαν ότι η περίπτωση του Σέρβου δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ο Σάβιτς είναι ο μόνος από τους τρις που έμεινε εκτός όχι λόγο ποιότητας αλλά λόγο του ότι δεν δεχόταν μείωση στις απολαβές του άρα για να επανενταχτεί η λογική λέει ότι πρέπει να δεχτεί το «κούρεμα» της διοίκησης. Από την άλλο ο ποδοσφαιριστές σε κάθε του συνέντευξη λέει ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα του συμβολαίου του με αποτέλεσμα το χάσμα να μην μπορεί να γεφυρωθεί.

Όσο αφορά τον Μιχαήλοβιτς η αλήθεια είναι ότι η απόφαση ξάφνιασε τους πάντες καθώς ήταν ένας ποδοσφαιριστής με σταθερά καλή απόδοση με εξαίρεση τα πρώτα φετινά παιχνίδια που χάθηκε στην μετριότητα ολόκληρης της ομάδας. Η απομάκρυνση του Μαρίνου Ουζουνίδη έφερε και πάλι στην επικαιρότητα την περίπτωση του Ελβετού με τον Μικ Μακάρθι να ψάχνει πολυθεσίτες ποδοσφαιριστές.

Ο τελευταίος της παρέας περνά στα αζήτητα μιας και σχεδόν ποτέ δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του. Ο λόγος για τον Κέβιν Λαφράνς που αν και διατηρεί ένα αρκετά ψηλό συμβόλαιο διανύει τον δεύτερο χρόνο του στην ομάδα χωρίς να υπολογίζετε από πέρσι. Δεν θα μας ξάφνιαζε όμως ο Γάλλος να επανενταχτεί στο δυναμικό της ομάδα μας υπό την προϋπόθεση ότι ο Σάβιτς τελικά δεν τα βρει με την διοίκηση και ο Μικ Μακάρθι αποκομίσει θετική άποψη για τον Λαφράνς.

Τα δεδομένα αλλάζουν μέρα με την μέρα γι’ αυτό καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι για τους προαναφερθέντες γιατί η επάνοδος τους στις προπονήσεις μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα.

@orangeWOLF

Previous post

Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι

Next post

Την γλυτώσαμε στο παραπέντε