ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

«Αρνήθηκε πρόταση 2.000.000 ευρώ για την πώληση του Νικόλα»!

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, αρνήθηκε πρόταση 2.000.000 ευρώ περίπου για την πώληση του Νικόλα Ιωάννου. Ο διεθνής αμυντικός που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, όπως γράψαμε προσφάτως αξιολογείται από ομάδες του εξωτερικού, ιδιαίτερα από Βέλγιο μεριά. Τουλάχιστον με αυτό το ποσό, η διοίκηση δεν προτίθεται να πωλήσει τον ποδοσφαιριστή.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης, εξάλλου, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόθεση να παραχωρηθεί κανένας βασικός ποδοσφαιριστής πριν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό ισχύει φυσικά και για τον Μούσα Αλ Τάαμαρι και για οποιονδήποτε άλλον παίκτη.

Διαθέσιμες άλλες τρεις εβδομάδες

Για τις προσθέσεις στο ρόστερ, ο χρονικός ορίζοντας για να κλείσουν οι βασικές εκκρεμότητες είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Δηλαδή, σε τρεις εβδομάδες. Υπάρχει χρόνος ώστε να γίνουν οι δέουσες κινήσεις στη μετεγγραφική σκακιέρα. Η σημερινή μέρα, πάντως, θα φέρει στο προσκήνιο νέα ονόματα παικτών, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι από την ομάδα που αγωνίζονταν. Στον ΑΠΟΕΛ, υπενθυμίζουμε, εκκρεμεί η ανακοίνωση του Κέβιν Λαφράνς.

Goal

Previous post

Το μπάτζετ και η... ατυχία του Τέτι

Next post

Ο Λαφράνς, ο Ουζόχο και οι άλλοι