ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Άρεσε και κοιτάζει Ομόνοια

Με μια πειστική εμφάνιση κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ο ΑΠΟΕΛ πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα με χατρίκ του Βίκτωρα Κλωναριδή ο οποίος ήταν στους διακριθείς μαζί με τον Αντζίλι οποίος τον «σέρβιρε» στα δύο από τα τρία γκολ.

Αναμφίβολα ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδα μας που μέτρα μόλις για δεύτερη φορά φέτος δυό συνεχόμενες νίκες. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έλειπε από την ομάδα μας κυρίως στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν η ψυχολογία κάτι αποτυπώνονταν σε κάθε κίνηση των ποδοσφαιριστών μας οι οποίοι έμοιαζαν βραχυκυκλωμένοι, σε αντίθεση με το σημερινό παιχνίδι.

Μπορεί να μην κερδίσαμε ένα μεγάλο αντίπαλο όμως με αφορμή τα όσα είδαμε από τον φετινό ΑΠΟΕΛ τα πιο πάνω αποτελούν είδηση. Ο ΜακΚάρθι βάζει κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα ενώ φαίνεται να είναι και αρκετά δραστήριος στο κοουτσάρισμά του αφού δεν σταμάτησε λεπτό να δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του κάτι που ακουγόταν από την ζωντανή μετάδοση.

Ελπίζουμε να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό γιατί θα είναι άδικο να χρεωθεί και αυτός αμαρτίες άλλων αφού ο ΑΠΟΕΛ φέτος δεινοπάθησε από μια σειρά λανθασμένων αποφάσεων. Ας είναι αυτός που θα μας αναστήσει.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ

Previous post

Επιτέλους μύρισε ομάδα

Next post

Αυτό ήταν (επιτέλους) ΑΠΟΕΛ