ΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Αποψη για τον Ποτέ

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε εκ νέου τον τρόπο με τον οποίο εξακολουθεί να δουλεύει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Ακόμα και με τα λάθη της που είναι μάλιστα και αρκετά στο κεφάλαιο προγραμματισμός εξακολουθεί να κινείται κατά τρόπο τέτοιο που επιβεβαιώνει τη διάθεση της για να συνεχίσει να διαθέτει μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ.
ΤΟ μεταγραφικό άνοιγμα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, έγινε μ΄ένα ακόμα ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Ο Μίκαελ Ποτέ, το έδειξε στη μοναδική του χρονιά που είχε στην Ομόνοια και το συνέχισε στην Τουρκία όπου έστω αν αγωνίζεται σε ομάδα β΄κατηγορίας «βγάζει μάτια» με τη συχνότητα στο σκοράρισμα και αποδεικνύεται ότι είναι σταθερή αξία.
ΔΕΝ μπορεί κανείς να προδικάσει την πορεία που θα έχει αγωνιζόμενος με το ΑΠΟΕΛ, όμως, όπως και να δούμε την περίπτωση του, είναι τέτοια που μας δίνει το δικαίωμα να περιμένουμε αρκετά και σπουδαία πράγματα. Ο Ποτέ επιστρέφει στην Κύπρο με τη σφραγίδα του σπουδαίου γκολτζή. Και επιστρέφει μάλιστα σε μία ομάδα που θα του δώσει ιδανικές συνθήκες.
ΘΑ έχει σαν μέτρο σύγκρισης τις σπουδαίες επιδόσεις του Πιέρου Σωτηρίου και η δουλειά του είναι να συνεχίσει στον ίδιο απολογισμό και ρυθμό. Εκτός απροόπτου, ο Αφρικανός θα μπορέσει να το πετύχει αφού έχει σαν επιπλέον πλεονέκτημα το προηγούμενο πέρασμα του από την Κύπρο. Πιστεύω ότι η θητεία του στην Ομόνοια θα τον βοηθήσει στην άμεση προσαρμογή.
ΕΚΕΙΝΟ που θα κληθεί επίσης να ξεπεράσει ο Ποτέ, είναι την αντίδραση των φίλων της παλιάς του ομάδας και συνάμα να κερδίσει την εκτίμηση των φίλων του ΑΠΟΕΛ. Θα είναι μία ποδοσφαιρική παρουσία που πιστεύω ότι προτού ακόμα φορέσει τη φανέλα της νέας του ομάδας προκαλεί συζήτηση και ποικίλα ερωτήματα για τους γνωστούς και φυσιολογικούς λόγους.
ΘΑΡΡΩ ότι η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ κτύπησε γερό στόχο για την επιθετική γραμμή και επιμένω στη θέση μου για τη συνέχιση της γνωστής φιλόδοξης πολιτικής επί του προγραμματισμού. Η μεταγραφή Ποτέ, δίνει επιπλέον δυναμική, τόσο για την αξία του ποδοσφαιριστή, όσο και για το επιτυχημένο του πέρασμα από την «αιώνια» αντίπαλο.

Μιχάλης Παπαγεωργίου  sport-fm

Previous post

«Μόνο ο κόσμος θύμιζε ΑΠΟΕΛ»

Next post

Κανονικά ο Βίνι