ΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Άποψη για τα εισιτήρια

Υπό τις περιστάσεις τα 8297 εισιτήρια που διατέθηκαν για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ στον πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό αγώνα, θεωρώ είναι αριθμός ικανοποιητικός.

Αριθμός που μπορούσε να ήταν μεγαλύτερος αν προλάμβαναν στα εκδοτήρια έξω από το ΓΣΠ να εξυπηρετήσουν περισσότερο κόσμο που πήγε γήπεδο λίγα μόλις λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τους Μαυροβούνιους.

Εξακολουθεί όμως το νούμερο αυτό, να είναι μικρότερο από αντίστοιχες αναμετρήσεις προ της επιβολής της κάρτας φιλάθλου. Σε αντίστοιχο γύρο στο Τσάμπιονς λιγκ και με την πρόκριση να γέρνει προς το ΑΠΟΕΛ μετά το πρώτο ματς, θεωρώ ότι ο κόσμος θα ήταν έπρεπε να ήταν πάνω από 12 με 13 χιλιάδες.

Άρα είναι θέμα πως αντικρίζει κανείς το όλο σκηνικό και μοιάζει με το μισογεμάτο η μισοάδειο ποτήρι. Τα 8297 εισιτήρια είναι σαφώς περισσότερα από τον μέσο όρο και σχεδόν αγγίζουν τον ανώτατο περσινό αριθμό του ΑΠΟΕΛ σε εντός έδρας αναμετρήσεις, είναι όμως κάτω από τον μέσο όρο αναμετρήσεων δευτέρου προκριματικού γύρου Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ειδικά Τσάμπιονς λιγκ.

Ο χρόνος στην Ευρώπη, αλλά και οι πρώτες αγωνιστικές στον νέο μαραθώνιο, θα δείξουν κατά που οδεύουν πολλοί από αυτούς που πέρσι ή και στα προηγούμενα λίγα χρόνια, αποφάσισαν να αφήσουν το γήπεδο για τους δικούς τους λόγους. Άρα αν αλλάξει κάτι ή όχι, θα αποδειχτεί έμπρακτα και μάλιστα λίαν συντόμως…

Στέλιος  Παπαμωϋσέως

Previous post

Σκεφθείτε να πάει στο 4-3-3

Next post

Ιμπραχίμοφ: «Σαν τη Μπαρτσελόνα η Καραμπάχ»!