ΚαλαθοσφαιραΣωματειο

Αποκτά ρυθμό

Με νίκη επί της ΑΕΛ στη Λεμεσό με 75-66, η ομάδα μας συνεχίζει το σερί θετικών αποτελεσμάτων και μειώνει τη διαφορά από τη κορυφή. 

Μετά την Ομόνοια, την ΕΘΑ και τον ΑΠΟΠ, ή ομάδα μας συμπλήρωσε καρέ νικών κόντρα στην ΑΕΛ και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με πρωταγωνιστές τους Lucas και Norfleet οι οποίοι σημείωσαν 30 και 22 πόντους αντίστοιχα, καταφέραμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά ενόψη της δύσκολης συνέχειας.

Αν και αρχίσαμε τη χρονιά με τρεις συνεχόμενες ήττες από Απόλλωνα, Κεραυνό και ΑΕΚ, η αγωνιστική ανάκαμψη ήρθε για την ομάδα του Βασίλη Φραγκιά η οποία παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της. Σιγά-σιγά, ο ΑΠΟΕΛ αποκτά ρυθμό, συμβάλει τα μέγιστα στο αγωνιστικό κομμάτι και τα αποτελέσματα φαίνονται στο παρκέ. Είναι εμφανές πως γίνεται δουλειά στην ομάδα και πως καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια ούτως ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας.

Το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας είναι την Παρασκευή (20/11) κόντρα στην ΕΝΠ που βρίσκεται στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό 5-2. 

Ευελπιστούμε πως ο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε στη Λεμεσό και θα καταβάλει τα μέγιστα στο παρκέ ούτως ώστε να φύγουμε με το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Previous post

Στον πάγκο ο Νούχιου

Next post

Αγώνας καθοριστικής σημασίας με Ολυμπιακό