ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Αποφάσισε το πλάνο της ενίσχυσης

Οι πρώτες αποφάσεις στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, έχουν παρθεί προ πολλού από τον Ντομένικο Τέτι. Ο Ιταλός έχει σχηματίσει ξεκάθαρη άποψη για το υφιστάμενο ρόστερ και έχει καταρτίσει το πλάνο του, σύμφωνα με τις ανάγκες που θεωρεί ότι έχει η ομάδα, προκειμένου να ισχυροποιηθεί σε τέτοιο βαθμό που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σε Κύπρο και Ευρώπη.

Ο Ιταλός σηκώνει πλέον το βάρος των αποφάσεων, με το σκηνικό να είναι δύσκολο προς το παρόν για να προχωρήσει κάποια θέματα. Από τη μια το στάτους που υπάρχει με τους δανεικούς Νατέλ και Καζού που άρχισε η διαδικασία παραμονής τους στην ομάδα, από την άλλη το ότι τελειώνουν κάποια βαριά συμβόλαια όπως των Μοράις και Καρλάο για τους οποίους ακόμα δεν έχουν παρθεί τελικές αποφάσεις, δεν επιτρέπουν να γίνει και τόσο έγκαιρα το τελικό ξεκαθάρισμα. Είναι σε εκκρεμότητα και το θέμα του Βάτερμαν, τον οποίο θέλουν να κρατήσουν με μειωμένες απολαβές σε σχέση με το τι προνοεί το υφιστάμενο του συμβόλαιο.

Υπάρχει ξεκάθαρη η πρόθεση να λειτουργήσουν μακριά από συναισθηματισμό με μοναδικό κριτήριο τη δημιουργία ομάδας που θα μπορέσει να διατηρήσει ψηλά τον πήχη, αλλά και να έχει μέλλον σε βάθος χρόνου. Ο Ντομένικο Τέτι θέλει να δημιουργηθεί ομάδα που θα μπορέσει να συνδυάσει το ποιοτικό ποδόσφαιρο με τη συνέχιση των επιτυχιών και ελπίζει ότι η πρώτη φορά που θα έχει τη δυνατότητα να κάνει ολοκληρωμένο σχεδιασμό θα καταφέρει να βάλει τη δική του σφραγίδα στην όλη προσπάθεια για ισχυροποίηση της ομάδας σε όλους τους τομείς.

 

 

 

sport-fm

season tickets 2019-2020
Previous post

Οι 7 υποψήφιοι αντίπαλοι μας στον β’ προκριματικό

Next post

Σάββατο στις 18:00 η φιέστα για το 28ο