ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

ΑΠΟΕΛ, το μεγάλο πάθος μας και ΙΔΕΑ αθάνατη

Τι είναι για εμάς το ΑΠΟΕΛ;

– Ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας. Το πάθος μας, η δεύτερη οικογένεια μας, μια ΙΔΕΑ που ομορφαίνει τη ζωή μας.

Ο αείμνηστος Νίκος Καρύδης, είχε περιγράψει με έναν ανεπανάληπτο τρόπο αυτό το συναίσθημα με λόγια που εκφράζουν απόλυτα όλες τις γενιές ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ.

«Μια μαγική λέξη, μια υπεροχή ιδεολογία, μια περηφάνια, μια δόξα και εν κατακλείδι μια δεύτερη θρησκεία για εμένα και όσους πίστεψαν στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ. Οι ψυχές χιλιάδων ανθρώπων είναι σκλαβωμένες, είναι κάτι που συγκλονίζει βαθιά. Έχει σαγηνέψει πλούσιους και φτωχούς, επιστήμονες και εργάτες, μαθητές και κάθε τάξεως ανθρώπους. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ΑΠΟΕΛ. Άλλη ερμηνεία δεν υπάρχει. Είναι μια λέξη που δεν αναλύεται, είναι ένα φαινόμενο που γεννήθηκε στην Λευκωσία.

Ο ΑΠΟΕΛ για μένα δεν είναι ούτε θύελλα ούτε ατσάλινο, αντίθετα το παρομοιάζω με καλαμιά που σαν έλθει η καταιγίδα μπορεί να λυγίσει για μία στιγμή και γέρνει προσωρινά, αλλά γρήγορα ξαναορθώνεται και στέκει περήφανο, γιατί τις ρίζες της ποτίζει συνεχώς η αγάπη των οπαδών του».

Δείτε στο βίντεο αυτό τι απάντησαν στην κάμερα του ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ, στο ερώτημα «τι είναι για εσένα το ΑΠΟΕΛ;», αγνοί οπαδοί μας πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΛ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook και κοινοποιήστε το video για να μπείτε σε κλήρωση με δώρο μια αυθεντική φανέλα προσφορά του Σταύρου Γεωργίου!!

Previous post

Επείγον κεντρικό αμυντικό

Next post

«Μπήκε το νερό στο αυλάκι»