ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Από βασικός στην πόρτα εξόδου

Ο Άντε Νούχιου ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και όλοι περιμέναμε να δώσει επιθετικές λύσεις στον ΑΠΟΕΛ.

Η μέχρι σήμερα πορεία του είναι απογοητευτική ενώ η αποτελεσματικότητα του είναι ανύπαρκτη καθώς μετρά 648 λεπτά στο πρωτάθλημα χωρίς σκοράρει. Όταν ένας επιθετικός δεν μπορεί να βρει δίχτυα τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ο Κοσοβάρος μέχρι σήμερα είναι η βασική επιλογή του προπονητή του αλλά σε καμιά περίπτωση δεν κατάφερε να δικαιώσει όσους τον έφεραν στον ΑΠΟΕΛ.

Ο ερχομός του Joe Garner δημιουργεί συνασπισμό στην επίθεση καθώς στην γραμμή κρούσεις πλέων υπάρχουν οι Garner, Νούχιου και Μπέν Σαχάρ. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε τους νεαρούς Κατσαντώνη και Κούτσακο, ενώ στην κορυφή μπορεί να αγωνιστεί και ο Κλωναρίδης.

Με τα σημερινά δύσκολα ο ΑΠΟΕΛ θα πορευτεί και με τους τρις (Garner, Νούχιου και Μπέν Σαχάρ) έτσι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα πρέπει να επιλέξει ποιος θα αποχωρίσει από τον Αρχάγγελο με τον Νούχιου να είναι ο πιο αδύναμος κρίκος καθώς ο Ισραηλινός έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές.

Από βασική επιλογή στην πόρτα εξόδου ο Κοσοβάρος που πήρε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν δείχνει ικανός να βοηθήσει.

@orangeWOLF

Previous post

Τέλος (και) ο Λαφράνς (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Next post

Μόνο το χέρι σε θυμίζει