ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Από τη θεωρία στην πράξη…

Μετά από ακόμη μια μεγάλη κρίση ελπίζουμε πως η ομάδα μας θα βγει πιο δυνατή και θα μπει στο σωστό δρόμο. Στη θεωρία παρά τις αδυναμίες του ρόστερ (ιδίως από αριστερά), έχει πολλές δυνατότητες και ιδιαίτερα επιθετικά η ομάδα μοιάζει πολύ γεμάτη. Όμως ένα πράγμα είναι  θεωρία και άλλο η πράξη.

Στην πράξη θα φανεί αν περάσαμε από αυτή τη κρίση που ήρθε μετά άδοξο αποκλεισμό απ’ την Ευρώπη. Στην πράξη θα φανεί αν η ομάδα δούλεψε στη διακοπή και θα βγάλει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Στην πράξη θα φανεί αν και έχουμε το τσαγανό και μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Οι απώλειες βαθμών που είχαμε μέχρι τώρα βάζουν από νωρίς πίεση και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να βγάλουν αντίδραση. Το αυριανό παιχνίδι με την Πάφο είναι ένα απ’ τα πολλά παιχνίδια το τελευταίο χρόνο που συνοδεύονται με ένα μεγάλο πρέπει. Μόνοι μας βάλαμε τον εαυτό μας σε αυτή τη θέση και οφείλουμε να βρούμε τα πόδια μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Το λόγια δεν αρκούν και απ’ τη θεωρία ήρθε η ώρα να περάσουμε στην πράξη.

 

Previous post

Αν μας έδιναν τέτοια πέναλτι…

Next post

Παιχνίδι έξι βαθμών