ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Από αύριο Πολωνία

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους για την Ομάδα μας πριν από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές μας μαζί με το τεχνικό επιτελείο θα αναχωρήσουν για Πολωνία.

Εκεί θα παραμείνουν μέχρι και την 1η Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο «Mistral Hotel Sport». Ο Μπέιν και οι συνεργάτες του θα δώσουν το δικό τους στίγμα στην Ομάδα και θα περάσουν τη φιλοσοφία τους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο προπονητικό κέντρο του Γκντανσκ θα διεξαχθούν τρεις φιλικοί αγώνες. Συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου θα αναμετρηθούμε με την κυπελλούχο Πολωνίας Άρκα Γκντίνια, στις 27 του μήνα με την πρωταθλήτρια Β’ Κατηγορίας της χώρας Σαντέζια και δύο μέρες αργότερα θα δώσουμε το τελευταίο φιλικό με την πρωταθλήτρια Λετονίας Σπαρτάκ Γιούρμαλα. Και οι τρεις αγώνες θα αρχίσουν στις 19:00.

Είναι άκρως σημαντικό ο Μπέιν με τους συνεργάτες του να βρουν τον τρόπο ώστε να περάσουν τη φιλοσοφία τους στην Ομάδα. Να βρουν τη χημεία και να δέσουν την Ομάδα. Ο κορμός της Ομάδας μας είναι εκεί και έτσι είναι καίριας σημασίας να γίνει μια σωστή προετοιμασία, τόσο από άποψη φιλοσοφίας όσο και από άποψη τραυματισμών (μια σωστή προετοιμασία βοηθά σε μια δύσκολη και επίπονη σεζόν).

Previous post

Μοράις – Φαρίας

Next post

Στη λίστα ο Ματθαίου