Ποδοσφαιρο

Απαιτείται σοβαρή προσέγγιση και μεγάλη προσπάθεια

Όπως είναι διαμορφωμένο το βαθμολογικό σκηνικό, το ΑΠΟΕΛ δεν έχει περιθώριο για άλλο λάθος στη βαθμολογική συγκομιδή μέχρι το τέλος στην προσπάθεια για να κατακτήσει τον τίτλο.

Μπορεί κόντρα στην Ομόνοια με τα δεδομένα που υπάρχουν στις δύο ομάδες να είναι φαβορί για τη νίκη, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολη η αποστολή. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς και να μην πέσουν στην παγίδα να θεωρήσουν ότι εύκολα-δύσκολα θα πάρουν τη νίκη.

Απαιτείται σοβαρή προσέγγιση και μεγάλη προσπάθεια για να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ενδεχόμενη χαλαρότητα και πίστη ότι υπάρχει οτιδήποτε δεδομένο είναι μεγάλη παγίδα στην οποία δεν θέλουν να πέσουν οι «γαλαζοκίτρινοι».

Αγωνιστικά όσο περνούν οι μέρες και οι τρεις τραυματίες μένουν εκτός κανονικού προγράμματος προπόνησης, τόσο ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα και να τεθεί κάποιος από τους Αλωνεύτη, Εφραίμ και Ορ στη διάθεση του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Ο Ζαχίντ είναι διαθέσιμος και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

 

 

 

 

sportfm

Previous post

Ποτέ: «Θέλουμε το νταμπλ»

Next post

«Πρέπει να δείξουμε τις αντοχές μας»