ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Απαιτείται διοικητικό ηλεκτροσόκ

Ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσονται οι καταστάσεις εντός και εκτός ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να ξενίζουν κανένα οπαδό μας.  Ουτέ αυτοί που μέχρι πρόσφατα είχαν  αλλεργία στο να δουν τα πασιφανέστατα ή προσπαθούσαν να ωραιοποιήσουν καταστάσεις δεν μπορούν να σφυρίζουν αδιάφορα. Το διοικητικό μοντέλο της διοίκησης Πετρίδη έχει λήξει εδώ και αρκετό καιρό κάτι που αρνείται να παραδεχτεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Κάθε βδομάδα γινόμαστε μάρτυρες ενός ποδοσφαιρικού εκτρώματος που χτίστηκε πάνω σε συντρίμμια. Η ομάδα μας είναι κάτι παραπάνω από άρρωστη και χρειάζεται άμεσα ένα μεγάλο ηλεκτροσόκ. Δεν αναφέρομαι στο ηλεκτροσόκ της αλλαγής προπονητή γιατί ούτε αυτό μπορεί να σώσει την κατάσταση γιατί ο ΑΠΟΕΛ έδειχνε σημάδια πελαγοδρόμησης πολύ πριν έρθει ο Ουζουνίδης. Τα αιτία είναι βαθύτερα και αγγίζουν κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τον τρόπο με το οποίο διοικείται η εταιρία.

Ο κόσμος βράζει και ζητά εξηγήσεις. Ο Πρόδρομος Πετρίδης πέτυχε πολλά στον ΑΠΟΕΛ αυτά τα χρόνια όμως ήρθε η ώρα να κάνει την αυτοκριτική του. Όσο μένει ακόμα πρόεδρος κάνει κακό στον ΑΠΟΕΛ και στον ίδιο του τον εαυτό. Πλέον το κολάνι ποιάνει και τους μετόχους της εταιρίας ΑΠΟΕΛ οι οποίοι δεν μπορούν να μένουν αδιάφοροι βλέποντας τον ΑΠΟΕΛ να αποκαθηλώνεται με τον χειρότερο τρόπο.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ

Previous post

Η επόμενη μέρα

Next post

Έγκλημα