Ποδοσφαιρο

«Ανυπόστατο, ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα»

Με ανακοίνωσή της η Ομάδα μας  εκφράζει τη θέση της για το δημοσίευμα της El Confidencial το οποίο χαρακτηρίζει ανυπόστατο, ψευδές και συκοφαντικό και τονίζει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων δημοσιεύουν ή αναπαράγουν ψεύδη ή κακόβουλα δημοσιεύματα για την ομάδα τους.

Aναλυτικά:

Σε σχέση με ανυπόστατο δημοσίευμα και την αναδημοσιευση του

Τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε αναδημοσίευση δημοσιευμάτων από την Ισπανία, τα οποία αναφέρουν και/ ή εμπλέκουν και το όνομα της ομάδας μας σε προσυνεννοημένους αγώνες.

Εν πρώτοις σημειώνουμε και τονίζουμε ότι η ομάδα μας ουδεμία σχέση έχει με τέτοιες δραστηριότητες. Περαιτέρω επειδή οι πράξεις που αναφέρονται στα δημοσίευματα αποτελούν και ποινικά κολάσιμες πράξεις καλούμε όλους να είναι προσεκτικοί τόσο στη πρωτογενή δημοσίευση όσο και στην αναπαραγωγή τέτοιων δημοσιευμάτων, τα οποία καθόσον αφορούν την ομάδα μας αποτελούν ψευδή και συκοφαντικά, τα οποία ασφαλώς και την θίγουν και μειώνουν το όνομά της σε Κύπρο και Ευρώπη.

Ως εκ τούτου επιφυλάσσουμε πλήρως τα δικαιώματά μας για να κινηθούμε νομικά εναντίον όσων δημοσιεύουν ή αναπαράγουν ψευδή και/ή κακόβουλα και/ δυσφημιστικά δημοσιεύματα για την ομάδα μας

ΥΓ: Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα του 2017-2018 κατακτήθηκε στο 88’ λεπτό του τελευταίου αγώνα της ποδοσφαιρικής περιόδου για όσους το έχουν ξεχάσει.

Previous post

Με ακμαίο ηθικό, μεγάλη δυναμική και άριστη προοπτική

Next post

Πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από Πιέρο!