Ποδοσφαιρο

Aνοικτό το ενδεχόμενο να προκύψουν αποχωρήσεις

Είναι γνωστό πως στο ΑΠΟΕΛ καταβάλλουν προσπάθεια για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με σέντερ φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα.

Ο Ντομένικο Τέτι στο μέτρο του δυνατού επιχειρεί να κινηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας καταλήξει σε 2-3 επιλογές που κρίνει ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των γαλαζοκιτρίνων. Φαίνεται πως υπάρχουν καλές πιθανότητες να προκύψουν εξελίξεις πολύ σύντομα και να κλείσει η σημαντική εκκρεμότητα που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας.

Όσο είναι ανοικτή μεταγραφική περίοδος, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να διαφοροποιηθούν κάποια πράγματα και αν κριθεί απαραίτητο να γίνει και δεύτερη κίνηση. Σε αυτό το ενδεχόμενο ίσως αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για τον κατάλογο Β’, εκτός και αν προκύψει διαφορετική εξέλιξη.

Πάντως παραμένει ανοικτό και το ενδεχόμενο να προκύψουν αποχωρήσεις από την ομάδα και να παραχωρηθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες. Αξιολογούνται κάποια πράγματα και πολύ σύντομα ο Ντομένικο Τέτι θα είναι σε θέση να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

 

 

 

 

 

sport-fm

season tickets 2019-2020
Previous post

Χανει την σεζόν ο Ιερονυμίδης

Next post

Μεγάλη νίκη επί του Κεραυνού