Ποδοσφαιρο

Ανοίγει η πόρτα εξόδου σε 3-4

Δεν πρέπει να περιμένουν μόνο μεταγραφές αλλά και αποχωρήσεις οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ. Για να επιτευχθεί ο στόχος να δημιουργηθεί πολύ καλύτερη ομάδα από εκείνη που ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17 θα πρέπει να γίνουν αρκετές ακόμα προσθήκες στο ρόστερ.

Λόγω όμως του ότι όπως είναι σήμερα το ρόστερ, τα περιθώρια είναι στενά για να γίνουν μεταγραφές, υποχρεωτικά η διοίκηση θα πρέπει να λάβει αποφάσεις που θα απελευθερώσουν θέσεις.

Δηλαδή, φαντάζει σαν μονόδρομος η επιλογή να ανοίξει την πόρτα εξόδου σε 3-4 ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο αλλά θα κριθούν ότι δεν μπορούν να είναι μέλη της νέας και πιο φιλόδοξης ομάδας.

Οι πληροφορίες που έρχονται και οι οποίες βέβαια είναι ανεπίσημες, θέλουν τους εξής ποδοσφαιριστές να είναι σε επισφαλή θέση.

1.Ούρκο Πάρντο-Ράφαελ Ρόμο: Ένας από τους δύο δεν θα είναι στο ρόστερ. Για τον Πάρντο, η δυσκολία έγκειται στο πολύ ψηλό συμβόλαιο που θα υποχρεώσει τη διοίκηση να καταβάλει γερή αποζημίωση για να φύγει.

Για τον Ρόμο υπάρχει θετική άποψη για την αξία του και θα επιδιωχθεί λύση με τον Πάρντο ώστε να πλαισιώσει αυτός τον Βάτερμαν. Αν όχι τότε ίσως να μην μείνει ο Βενεζουελάνος.

2.Λορέντζο Εμπεσίλιο: Αμφιλεγόμενη περίπτωση. Έδειξε κάποια καλά στοιχεία, όχι όμως τέτοια που να ενθουσιάσει. Εξαρτάται και η άποψη από τον Μάριο Μπέιν που τον γνωρίζει.

3.Βάντερ Βιέιρα: Αν φέρει πρόταση από τη Βραζιλία, όπως αναμένουν πολλοί και ίσως να θέλει ο ίδιος θα παραχωρηθεί.

4.Φακούντο Μπερτόλιο: Η πιο δύσκολη περίπτωση. Δεν βοήθησε όπως όλοι περίμεναν και κοστίζει ακριβά.

5.Ντε Καμάργκο: Αν το θελήσει και ο ίδιος να βρει αλλού ομάδα, ίσως διευκολύνει το μεταγραφικό πλάνο.

Μιχάλης Παπαγεωργίου sport-fm

Previous post

Ο Μοράις και ο αντί-Μοράις

Next post

Έρχεται και ο Σόουζα;