ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ανελέητος πόλεμος (ΑΠΟΨΗ)

Για τους άλλους δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα;

Όλα καλά; Όλα όμορφα κι ωραία; Μέχρις ότου η Ομάδα μας να στραβοπατήσει. Και εκεί γίνεται το «έλα να δεις». Όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέφτουν πάνω στον αυτοκράτορα. 

Αποκλείεται το ΑΠΟΕΛ από την Ευρωπη και αρχίζει η πιπίλα και το ίδιο παραμυθάκι. «Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα», «μεγάλη τρύπα», «πως σώζεται μια τέτοια ζημιά» και άλλα τόσα που δηλητηριάζουν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και τον κάνουν να απορεί και να ξεσηκώνεται. 

Ο δικός μας κόσμος πέφτει πάνω στην ίδια του την ομάδα ενώ, ο «αλλόθρησκος» στο απέναντι στρατόπεδο και ο κάθε «αλλόθρησκος» γελάει… Γελάει καλύτερα όμως όποιος γελάει τελευταίος κύριοι. 

Για να γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι. 

Πεντάρα ο Απόλλωνας από τη Λεχ Πόζναν και οδυνηρός αποκλεισμός. Μίλησε κανείς για οικονομικό πρόβλημα; Για απειθαρχία; Για λάθος πλάνο; Κανείς…

Ήττα της Ανόρθωσης από την Βασιλεία και αποκλεισμός. Τρία γκολ δέχθηκαν στο πρώτο εικοσάλεπτο αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Μίλησε κανείς για οικονομική τρύπα; Λάθος προγραμματισμό κτλ; Κανείς…

Αποκλεισμός της Ομάδας μας από τη Σλόβαν; ΤΟ ΧΑΟΣ. Εδώ και δύο εβδομάδες, όλοι μα όλοι ασχολούνται με το ΑΠΟΕΛ. Ότι και να διαβάσεις βγάζει αρνητισμό και σκληρή κριτική προς τον (Μοναδικό) Θρύλο. 

Κάποιοι μπορεί να σκέφτονται και να λένε. «Καλά πόσος είναι ο προϋπολογισμός του ΑΠΟΕΛ και πόσος της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα»;

Μην πιστεύετε όμως τα όσα ακούτε, δεν διαφέρουμε και πολύ στον προϋπολογισμό.

Η κάθε ομάδα ξεκινά τη χρονιά με ένα πλάνο. Πάντα όμως υπάρχει και το plan b. Δες την ουσία. Εδώ και μια επταετία σαρώνεις κάθε χρόνο τον τίτλο και παίζεις στην Ευρώπη. 

Το 2018 όταν αποκλείστηκαμε από την Αστάνα, άρχισε το ίδιο βιολί. Τρύπα, καταστροφή κτλ… Τί έγινε όμως στο τέλος; Μετά από τόση γκρίνια πάλι κατάκτησες το πρωτάθλημα χωρίς να έχεις όπως έλεγαν τα μέσα…οικονομικό πρόβλημα που θα φέρει την καταστροφή.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να ενωθεί και να στηρίξει την ομάδα. Στο τέλος της ημέρας, μόνο εμείς θέλουμε το καλό της. Όλοι οι άλλοι δηλητηριάζουν το μυαλό των φιλάθλων μας γιατί θέλουν να επωφεληθούν από αυτό. 

Το όνομα της Ομάδας μας «πουλάει», για τον απλούστατο λόγο πως είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα (και βάση στατιστικών, γιατί κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν) στην Κύπρο. Για αυτό και όλοι το χρησιμοποιούν και το φέρνουν στην επιφάνεια. Ψάχνουν την κατάλληλη ευκαιρία για να χτυπήσουν… Για να ΜΑΣ χτυπήσουν.

Μην ακούτε κανένα. Θετικότητα και πίστη στην ομάδα μας. Τα υπόλοιπα θα έρθουν. Και όταν έρθουν, όλοι αυτοί που τώρα κράζουν, θα ψάχνουν που να πάνε να κρυφτούν.

ΥΓ: ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Πορτοκαλί Πύραυλος

Previous post

Είμαστε...ξανά πρωταθλητές!

Next post

Σόλων Νικολάου: Έσπασε το φράγμα των 400 γκολ