ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Αναριωτιόμαστε αν κοιμούνται ήσυχα

Η αγωνιστική και όχι μόνο αποκαθήλωση του ΑΠΟΕΛ δεν έχει τελειωμό αφού η ομάδα μας ούτε σήμερα κατάφερε να πάρει το ζητούμενο απέναντι στην Πάφο η οποία μάλιστα έμεινε με δέκα παίκτες. Τα εγκλήματα που διαπράττονται σε βάρος του ΑΠΟΕΛ από τον Πρόδρομο Πετρίδη και τους συνεργάτες του είναι ασύστολα και απορούμε αν κοιμούνται με ήσυχα με όλα αυτά που βλέπουν στο γήπεδο.

Η ανεπάρκεια με την οποία αποφάσισαν να χτίσουν τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη μεταγραφική περίοδο σε συνδυασμό με την αδυναμία του Ουζουνίδη να κάνει τα βασικά οδηγούν τον ΑΠΟΕΛ πολύ νωρίς σε αγωνιστικό αδιέδοξο αφού πρόωρα βρισκόμαστε στο -6 από την κορυφή ενώ το ότι ακόμα δεν παίξαμε σοβαρό αντίπαλο κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.

Οι ηθικοί αυτουργοί του καταντήματος θα ρίξουν με τους γνωστούς τρόπους το φταίξιμο στον Ουζουνίδη που πλέον μοιάζει εύκολη λεία όμως δεν μπορούν να πείσουν ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό πως είναι άμοιροι ευθυνών. Βασικά είναι αυτοί που κάθε χρόνο ασελγούν πάνω στον ΑΠΟΕΛ. Όλα τριγύρω αλλάζουν, παίκτες, προπονητές, τεχνικοί διευθυντές αυτοί που μένουν όμως ανέγγιχτοι είναι οι αρμόδιοι με πρώτο και καλύτερο τον Πετρίδη.

Όσοι έχουν την κοινή αίσθηση από ποδόσφαιρο καταλαβαίνουν πως η πεπατημένη με την φυγή του προπονητή δεν μπορεί να σουλουπώσει τα πράγματα αφού το ρόστερ που χτίστηκε το καλοκαίρι έχει τρομερές ανισορροπίες ενώ τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Ο κόσμος χάνει την υπομονή του αφού βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να αιμορραγεί σε όλα τα επίπεδα.

Η ενέργεια του Ανουάρ στο πέναλτυ που έκανε δώρο στην Πάφο είναι χαρακτηριστική των όσων συμβαίνουν στον ΑΠΟΕΛ. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως αύριο θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις για την ομάδα αυτοί που την χειρουργούν κάθε χρόνο χωρίς αναισθητικό. Υπάρχει η λέξη ευθιξία στο λεξιλόγιό τους;

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ

Previous post

Ντέβι: «Νιώθουμε ντροπιασμένοι»

Next post

Το έκανε ξανά με Μοράις!