ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, ο Ανουάρ είναι ο παίχτης (από τους δύο που συμπλήρωσαν το όριο καρτών μαζί με τον Ντεβινσέντι) που δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος την Κυριακή.

Ο Μαροκινός είναι ίσως ο πολυτιμότερος παίκτης στις μέχρι τώρα εμφανίσεις της Ομάδας μας, και η απουσία του από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι είναι καταλυτική. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει ένα πολύ καλό και ισορροπημένο άξονα και θα πρέπει όποιος ποδοσφαιριστής θα κληθεί να τον  αντικαταστήσει, να δώσει το 110% των δυνάμεων του.

Η λογική λέει ότι ο Γένσεν θα είναι αυτός που θα πάρει την θέση του Ανουάρ στον άξονα, με τον Ντεβινσέντι δίπλα του και μπροστά τους τον Ζαχίντ. Να θυμίσουμε ότι ο Δανός ξεκίνησε βασικός στον αγώνα με τον Ερμή αλλά δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να αναπληρώσει επάξια το κενό που δημιούργησε η απουσία του Ανουάρ στο κέντρο.

Ο Γένσεν είναι ένας από τους αρχηγούς του ΑΠΟΕΛ, και θα πρέπει να αρχίσει να βγάζει προς τα έξω τις ηγετικές τάσεις που διαθέτει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αν θυμηθούμε καλά, απο τον Γενάρη και μετά που ήρθε, έκανε την διαφορά στο περσινό ΑΠΟΕΛ αλλά φέτος δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματα του. Ευελπιστούμε στο ματς με την Ανόρθωση αν πάρει φανέλα βασικού, να επιστρέψει στο παλιό καλό του εαυτό…

 

Το πολυβόλο  

Previous post

Οι καλύτερες στιγμές των νταμπλούχων (βίντεο)

Next post

Όταν κοιτάξαμε τους Παριζιάνους στα μάτια