ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Ήρθε ο καιρός να ακουστούν αλήθειες σε αυτόν τον έρημο τον τόπο. Οι ρουφιάνοι που γλείφουν εδώ και τόσους μήνες το gay parade της λεμεσού ήρθε ο καιρός να σταματήσουνε τις παπαριές και να πούνε και καμιά αλήθεια.

Για τον κύπριο «προπονηταρά» που όλοι κάνουν φοινιτζιά. Που προκαλεί εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, που ειρωνεύεται τους πάντες και τα πάντα και αντί να βρεθεί ένας σοβαρός άνθρωπος να του τραβήξει το αυτί, τον βραβεύουν κάθε χρόνο για την επιτυχία του να τερματίζει δεύτερος και τρίτος. Κανένας δεν μίλησε ποτέ για την προκλητική του συμπεριφορά απέναντι σε συναδέλφους του, δημοσιογράφους, κερκίδα, ποδοσφαιριστές.

Κανένας δεν μίλησε για την «ομαδάρα» του των τριών πρωταθλημάτων και της μίας μιξ με πίκλα, που οι ποδοσφαιριστές της σε κάθε παιχνίδι με την ομάδα μας κόβουν πόδια. Για την ασυλία του κάθε Βασιλείου και του κάθε εγκληματία που προσπαθούν να κόψουν το ποδόσφαιρο από τους συναδέλφους τους. Κανένας δεν μίλησε για τη χειρονομία του κροάτη. Κανένας δεν ρώτησε εχτές τον ευαισθητούλη πρόεδρο της απομίμησης ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ;;; Κανένας δεν μιλά για τον γελοίο εκπρόσωπο τύπου που εδώ και μήνες φωνάζει και απειλεί δημοσιογράφους από τα τηλέφωνα.

Κανένας δεν μιλά για το γεγονός οτι φοβούνται κάποιοι να σφυρίξουν αυτά που βλέπουν. Κανένας δεν αναφέρει ότι εχτές ο ΘΡΥΛΟΣ κέρδισε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ την πουστοδία από τη λεμεσό. Κανένας δεν αναφέρει ποιες ομάδες είναι κερδισμένες αγωνιστικά με την κάρτα της μίζας. Όλοι μούγκα, για να μην τους βάλουν στο στόχο οι αιώνια κλαμένοι εχθροί του ΘΡΥΛΟΥ. Προτιμούν να ταίζουν φούμαρα τον κόσμο, παρά να πούνε την αλήθεια.

Υ.Γ 1. Εντός των ημερών ανακοίνωση για αυτούς που καταστρέφουν τον αθλητισμό με την κάρτα της μίζας και με τους υπάλληλους τους σε media και γραφεία

Υ.Γ 2. ΞΕΧΕΙΛΩΣΕ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕ….

Υ.Γ 3.. Τελικά Φωτεινούλα εν εχτές που έπαιζες ομάδα του Champions League τζαι έφαες 5 τζαι ήταν τζαι λλία σου

Υ.Γ 4. ΡΟΥΦΑΤΕ ΑΝΤΙΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΑΙΤΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΩΝ

Υ.Γ 5. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Previous post

Τώρα εξηγούνται όλα...

Next post

Ευχάριστη αποκάλυψη ο Μπάλογκ