ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ανακατεύει τράπουλα και άμυνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ, σχεδόν τα πάντα πήγαν με το… δεξί για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την ομάδα μας. Έτσι και στον αυριανό (17/9) αγώνα κόντρα στην Καϊσάρ, αναμένεται να δούμε τον βασικό κορμό της ενδεκάδας που αγωνίστηκε το Σάββατο, να παίρνει ξανά το βάπτισμα του πυρός.

Ωστόσο, παιχνίδι με παιχνίδι διαφέρει και έτσι αναμένεται να γίνει και αύριο στο Καζακστάν. Ο αντίπαλος μας αυτή τη φορά, δεν έχει τόση ποιότητα στο ρόστερ του, αλλά με ποδοσφαιριστές που βάζουν αρκετή δύναμη στο παιχνίδι του. Επιπρόσθετα, λόγω του ότι είναι μονό παιχνίδι, η Καϊσάρ, αναμένεται να προσπαθήσει να χτυπήσει στις κόντρα αντεπιθέσεις, όπως και από στημένα.

Πρακτικά όλα αυτά συνηγορούν πως το πιο σημαντικό κομμάτι στον αυριανό αγώνα είναι αυτό στα μετόπισθεν. Το δίδυμο Σιέλης-Σάντος, τα πήγε περίφημα αλλά σίγουρα υστερεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από εμπειρία σε τέτοιου είδους αγώνες.

Επομένως, δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές στο χώρο της άμυνας με την επιλογή του Γιώργου Μερκή δίπλα από τον Σάντος να μοιάζει η ιδανικότερη. Επιπλέον, υπάρχει και η λύση του Άρτουρ Ζόρζε με τον Πορτογάλλο να έχει αρκετές παραστάσεις σε μεγάλα παιχνίδια, χωρίς να έχει φορέσει ακόμη την «γαλαζοκίτρινη», σε επίσημο αγώνα.

Ακραία λύση αλλά πιθανή, που δοκιμάστηκε μάλιστα και στις προπονήσεις, είναι και η μετατόπιση του Ενσούε στο κέντρο της άμυνας και την επιλογή του Ζεράλδες στο δεξί άκρο της άμυνας.

Όποιος και να κληθεί να αγωνιστεί, πρέπει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του αλλά και της συγκέντρωσής του.

Previous post

Δεν έκλεισε ακόμη η παραμονή τους

Next post

Γυμναστήριο αντί προπόνησης (pics)