Πυρ ομαδον

Ανάγκη

Ένα από τα πράγματα που έχουν λείψει από τον φετινό ΑΠΟΕΛ είναι η εμφυία κάποιων παικτών να δημιουγήσουν γκολ και φάσεις από εκεί που δεν το περιμένουμε. Μέσα σε αυτούς τους παίκτες, ενδεχομένως και ο καλύτερος σε αυτό το κομμάτι είναι ο Γιώργος Εφραίμ ο οποίος όμως για τους γνωστούς λόγους δεν μπορεί να μονιμοποιηθεί στην αρχική εντεκάδα.

Στον λίγο χρόνο πάντως που αγωνίζεται ο Εφραίμ φροντίζει να μας δείχνει την κλάση του αφού πρόκειται για έναν παίκτη που έχει το γκολ αλλά και που μπορεί να σκέφτεται, να ζυγίζει και να εκτελεί ταυτόχρονα. Οι φάσεις που μπορούμε να αναφερτούμε είναι πολλές ειδικότερα στο περσινό γκολ του απέναντι στην Αεκ στο ΓΣΠ αλλά και αυτό με την Αστάνα στο ΓΣΠ όπου βλέποντας λίγο εκτός τον τερματοφύλακα ζύγισε, εκτέλεσε και η μπάλα πήγε στα δίχτυα στο μεν ένα με την Αεκ και στο δε άλλο με την Αστάνα από τον Καζού μετά από ριμπάουντ στο δοκάρι.

Τα λέμε όλα αυτά διότι αύριο παίζουμε με τους “μάντηες” μια καλοδουλεμένη ομάδα και κινήσεις όπως αυτές που αναλύσαμε πιο πάνω τις έχουμε τρομερή ανάγκη αν συνυπολιγίσουμε και την αφλογιστία των φορ μας.

Previous post

Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται δίπλα του, τους οργανωμένους οπαδούς του

Next post

Ν. Πετεβίνος: «Πρέπει ν' αλλάξουν πολλά...»