ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Αν είναι ποτέ δυνατόν

Ο Kevin Lafrance ήρθε στον ΑΠΟΕΛ το περασμένο καλοκαίρι με την ομάδα μας να έρχεται σε μίνι αντιπαράθεση με την μέχρι τότε ομάδα του ποδοσφαιριστή ΑΕΛ.

Η διάρκεια του συμβολαίου του ήταν για δυο χρόνια και ξεκινήσουν οι εγχώριες διοργανώσεις την περσινή χρονιά δόθηκε δανικός στην ομάδα της Πάφου. Στην πόλη του Ευαγόρα έκανε μια γεμάτη και σχετικά καλή χρονιά και επέστρεψε στην ομάδα μας μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Από τα πρώτα φιλικά ήταν ξεκάθαρο ότι ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογιζόταν, ενώ λίγες βδομάδες αργότερα ενημερώθηκε και επίσημα ότι δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του και να ψάξει να βρει ομάδα.

Όπως είναι σε όλους γνωστό ο Lafrance ούτε ομάδα βρήκε ούτε διακανονισμό με την ομάδα μας έκανε έτσι πολύ απλά είναι κανονικά στο μισθολόγιο όπου και αμείβεται περίπου με 17.000 ευρώ μηνιαίος.

Τι να πει κανείς; Είναι για να κτυπάς το κεφάλι στου στον τοίχο. Συμφωνάς με ένα ποδοσφαιριστή για δυο χρόνια με ένα παχουλό συμβόλαιο και πριν καλά καλά περάσουν μερικές βδομάδες αποφασίζεις ότι δεν σου κάνει.

Ελπίζουμε οι ερασιτεχνισμοί που έχουν στοιχίσει αρκετές χιλιάδες ευρώ στην ομάδα μας να σταματήσουν και να είμαστε πιο προσεκτικοί στο μέλλον.

@orangeWOLF

Previous post

Αλλαγή πλάνου

Next post

Θα συνεχίσει τις εκπλήξεις;